Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no :D koukám že asi nikdo tak začnu já :D. Mám řadu thunder 6000 komplet udělané všechny 4 dveře tlumené vybraflexem a tapce jsou vylaminátované. Jinak to hraje na zesiku RT 604 je to 4 kanál a na druhej zesik a zástavbu + bufík se šetří je v plánu zesik RT 1 500 W a t612s-44 600 W jinak rádio Clarion FZ409E max spokojenost.

[upravil dne 28/11/10 18:38 Bronak]

post-20204-14109613760879_thumb.jpg

[upravil dne 28/11/10 18:38 Bronak]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Prosím tě, upravoval jsi dveře, nebo se ti vešly repra? Jestli se nemýlím, mají montážní hloubku 66, což je větší než origo.

[upravil dne 9/1/11 22:17 wefa]

Odesláno

zadní dveře jsou v poho jen jsem tam dal cca 1 cm tlustou kulatou pdoložku plastovou aby tam lépe držel. Jinak přední musíš vykuchat ten originální plast a vejndou se v poho. Ale to snad u všech jinejch repráků. Jinak od řady 6000 minimálně vibraflex ty plánuješ co za řadu ?

Odesláno

Takže klasika, kuchat, tlumit a MDFka. No zvžuju o T8652, ale asi půjdu nižší T6S652. Asi budu kompletně bez wooferu, neboť kufr přeci jen potřebuji.. Jinak jedu na Alpine CDA 9886r :)

[upravil dne 10/1/11 14:47 wefa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...