bobika35 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Zdravím prosil bych o radu ,jak sundat hlavu na řadící pace.Chci ji vyměnit protože je prasklá .Díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Tuším, že silným tahem v ose.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaamilan Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 jo jo stačí pořádné zabrat a vytáhnout nahoru, jde to i s koženým krytem okolo, potom odřízneš pásku zevnitř a jakoby otáčením vyndáš kožený rukáv, potom nasadíš nový rukáv a zaháhneš páskou, kožené pouzdro k hlavici. Já to už taky měnil, kožené pouzdro bylo prodřené a tak jsem to měnil za novější. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobika35 Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 já myslel že je na závit ale jdu to zkusit zatím díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaamilan Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 ne ne, je to na kříž , takže nejdřív uvolni rukáv řadící páky a pak tahej a tahej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts