bobika35 Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 Zdravím prosil bych o radu ,jak sundat hlavu na řadící pace.Chci ji vyměnit protože je prasklá .Díky za radu Citovat
Hafity Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 Tuším, že silným tahem v ose.... Citovat
aaamilan Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 jo jo stačí pořádné zabrat a vytáhnout nahoru, jde to i s koženým krytem okolo, potom odřízneš pásku zevnitř a jakoby otáčením vyndáš kožený rukáv, potom nasadíš nový rukáv a zaháhneš páskou, kožené pouzdro k hlavici. Já to už taky měnil, kožené pouzdro bylo prodřené a tak jsem to měnil za novější. Citovat
bobika35 Odesláno 22. listopad 2010 Autor Odesláno 22. listopad 2010 já myslel že je na závit ale jdu to zkusit zatím díky Citovat
aaamilan Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 ne ne, je to na kříž , takže nejdřív uvolni rukáv řadící páky a pak tahej a tahej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.