vaclav74 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Zdravim, mam P205 XS, 1.4 55 kW r.v. 1990, letos se mi roce provozu co ho mam, zacal v zime dusit pri zahrati na provozni teplotu, nakonec se ukazalo, ze mi do sani de olej, takze mi v servisu snizili hladinu oleje, malinko pridal otacky na volnobeh, a jezdi to v pohode...ale po vyjezdu ze sevisu zacal priserne zrat...kolem 10, predtim v pohode do 7 litru, olej je pritom na horni rysce, a otacky na volnobeh sou tak na 800...muze to byt reba jen shoda nahod, a proste se posralo neco jinyho...nemate nekdo podobnou zkusesnost se zvysenou spotrebou? Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 307 sw Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 zdravim taki se chcy zeptat sem majitelem 307 sw 2.0 80kw a pp ukazuje prumernov spotrebu 7,7 jeto mozni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 To vis ze jo.Kdyz jezdis po Praze tak urcite. Kdyz jezdis kombinovane tak by mohlo byt mene.Mozna uz casto regeneruje FAP(pokud tam je) a mozna mas jenom tezkou nohu. A taky je mozne ze jsi si vyresetoval PP a divas se porad na nej. Udelej si reset PP(dlouze drz tlacitko PP) a podivej se zhruba po najetii 400 km,az potom to totiz ukazuje presneji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 307 sw Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 no nevim bylsem i v servisu ma to komplet prohlitku stala 11500kčtak uvidim jesy to klesne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 No ja teraz beham dost casto iba po meste a studene jazdy a je to poznat, spotreba medzi 7,2 - 7,8 priemerna ... teraz som ho prehnal do Ostravy a spat a priemerka 6,4 ... hold nie su to motory do mesta, no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxo Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 no mne sa snad cez 6 ani v zime nedostal, ale takeze akceleracia na petke je jak astmaticka želva (korytnačka) V lete na arianoch do 5,3 litra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts