Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Záleží v jaký poloze to odpojí, jestli ve spodní tak sice nikoho oslňovat nebude ale taky neuvidí na cestu. No a jestli v horní tak sice uvidí krásně ale zase nic neuvidějí ty kteří pojedou proti němu. :D

Odesláno

No zatiaľ mi ostáva len dúfať, že nič nemusím odpájať, aj keď som si zas všimol, že to čo sa zasekávalo, niekedy sa nastaví skôr ako to druhé...neviete, sú svetlá v tomto nezávislé, či musia ísť naraz?

Odesláno

Aj tak sa mi zdá tento systém taký alibistický....v 80% prípadoch mi spolujazdci aj na zadné sedačky nastupujú až do naštartovaného auta a potom sa už nekoriguje nič, neviete či je niekde alebo sú niekde vo svetlách nejaké inerciálne snímače polohy voči zemi, alebo ide signál len niekde od zadnej nápravy podľa zaťaženia

Odesláno

Od zadní nápravy..........lehni pod zadní nárazník a na tyčce co protíná obě strany zadní nápravy je pod rezervou v plastovém krytu snímač zatížení nápravy.......věř tomu že i po nástupu se ty světla nastaví ale ne tak rychle a proto si toho nevšimneš

Odesláno

Dík za radu, práve som minule rozmýšľal, či to zariadenie na zadnej náprave je kvôli regulácii brzdného účinku zadnej nápravy podľa zaťaženia

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...