Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.1ky sa neboj.. 206 jednak vobec nie je tazke auto.. a dokonca aj s swckom ide ta 1.1 celkom dobre ked si na nu zvyknes a prides na to ako s nou narabat.. ;)

svoje o tom vie ygnor :D:D

Odesláno
mělo by tě hřát povědomí, že nejsi sama...,tady se tak prodává většina aut

asi se budeš divit, ale nehřeje:P.... ba naopak - mě to vytáčí.. ikdyž je fakt, že když mě brácha uklidňoval, že měl auto taky stočený, tak mi to (jeho stočení) nevadilo a neprudilo..

když chceš být vytočená, buď vytočená :aut--ale to je tak všechno, co s tím uděláš :roker

Odesláno

přetočená je snad 90 % aut, co se u nás prodává ;-) Prodejci jen plní požadavky kupujících. Kdyby měli všechny auta 300 tkm, tak by je nikdo nekupoval :-) Češi jsou v tomto jedineční :-D

Odesláno

Prodejci jsou pouze zk..... zloději protože kdyby nechali skutečný stav na tacho. tak by taky prodávali ale museli by s cenou dolů takže se neoprávněně obohacují na chudácích nicnetušících kupujících a na tom nevidím nic jedinečnýho....

Odesláno

myslel jsem to tak, že češi prostě nekoupí auto, co má vyšší nájezd. Teda nekoupí to vědomky. Radši žijí v tom, že s tím jejich autem skoro nikdo nejezdil :-) A pak se diví. O tom, že prodejci jsou sv*ně se bavit nemusíme :D

Odesláno
přetočená je snad 90 % aut, co se u nás prodává ;-) Prodejci jen plní požadavky kupujících. Kdyby měli všechny auta 300 tkm, tak by je nikdo nekupoval :-) Češi jsou v tomto jedineční :-D

asi máš pravdu. když jsem si vybírala na německých www, tak jsem se divila, že tam jsou běžně inzeráty s km nad 180.000 - tak jsem si říkala, že to má moc najeto, no to bych teda nekoupila ani zadarmo...a prásk, teď mám jedno doma:mrk

Odesláno
a co je na 1,1 ??? doufám, že myslíš slabý motor a těžké auto...nebo má ještě jiné mouchy?:mrk.

už mě asi nic nepřekvapí

Na 1,1 nic nieje. Je to 8 ventil kde generalna oprava je jednoduchsia ako 16 ventilu. To len niektory uzivatelia pocuju 1,1 a hned robia z komara somara. Klasicky benzinovy motor je schopny nabehat do 600 - 700 tis. km. Takze nieje to az taky strasiak ako sa zda. Mala by si sa prestat hnevat a zacat uvazovat ako dalej. Lebo kym sa ty budes rozculovat, nieco ti odide a potom nebude ani auto ani peniaze. Takze ja byt tebou skocim do toho po hlave, necham auto skontrolovat, popripade nieco vadne vymenit, samozrejme keby sa to stalo mne osobne nechal by som pocitadlo km pretocit na 300 000 km. Nech aspon priblizne viem kolko ma ta kara najazdene. Alebo druha moznost predat to aj ked pod cenu a zobrat si z toho do buducna ponaucenie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...