majkii Odesláno 12. prosinec 2004 Odesláno 12. prosinec 2004 Ahoj všichni, mám následující problém. Najednou mi přestal fungovat dálkáč na klíči (baterie jsou nové). Když sednu do auta a zmáčknu některé ze 2 tlačítek na klíči, tak je slišet v palubce jakoby tiknutí, ale světla nebliknou, ani se auto nezamkne-odemkne. Dík za každou radu. Michal:papa Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 12. prosinec 2004 Odesláno 12. prosinec 2004 zkus tohle držet tlačítko dálk.ovl.dokud nepřestane blikat,pak uvolni tlačítko a kontrolka by se měla rozsvítit pak stisknout 2krát u vozidla d.o.,pak zapni na nejméně 3 sekundy zapalování a pak vypni,když to nepomůže tak máš smůlu a jeď do servisu Citovat
majkii Odesláno 12. prosinec 2004 Autor Odesláno 12. prosinec 2004 Jo, dík. To asi myslíš DO u těch starších 406tek. Já mám už bez kontrolky. S 2ma tlačítky (jedno zamknout a jedno odemknout). Díky Citovat
svoji Odesláno 12. prosinec 2004 Odesláno 12. prosinec 2004 jojo, zapomněl jsem ... mám ještě starý typ - r.v. 97 Citovat
majkii Odesláno 13. prosinec 2004 Autor Odesláno 13. prosinec 2004 Poradili mi dneska v Peugeotu následující (neplatí pro některá DO) : Otevřít auto, nasednout, zavřít všecky dveře, strčit klíček do zapalování, otočit až na žhavení, zmáčknout jedno z tlačítek na 10sec, vyndat klíček, vystoupit a zabouchnout dveře a že tomu mám prej dát \"čas\". Uvidíme, vyzkouším to. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Tak tak nějak by to mělo být, mě se spáruje tedy po otevření dveří ručně (tedy klíčkem a běžném nastartování) při výstupu už mohu normálně zamknout DO Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.