mejk Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Zdravím všechny, nadpis hovoří asi za vše.. Při zařazené rychlosti a sundané noze z plynu(brzdění motorem z kopce) se ve většině případů rozsvítí zmíněná kontrolka.Při vyřazení nebo opětovnému sešlápnutí plynu okamžitě zhasne.Jinak s autem se v tu chvíli nic neděje, jede jak má.Ale do toho řeším tvrdší chod a spotřebu..jistě to má nějakou souvislost.Třeba je tu někdo kdo spravil stejnej problém nebo někdo kdo logicky zapřemejšlí a řekne co to způsobuje,díky:) 1.9td Citovat
straki007 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Kdyz se nepletes a opravdu to je stary 1,9 TD a ne HDI tak to bude delat spinac volnobehu.Nachzi se primo na cerpadle u paky plynoveho lanka. Zustal vyset rozeply a tim padem mas i vyssi spotrebu. Ale:Nikdo neni dokonaly a proto se muze stat ze se pletu:D:D Citovat
mejk Odesláno 15. listopad 2010 Autor Odesláno 15. listopad 2010 Nenuť mě se jít podívat pod kapotu.. opravdu je to TD. Dodneška mi není moc jasný co nastává na čerpadle za pochody při brzdění motorem, nebo jestli je to totéž jako na neutrál?Pak je to asi jak říkáš, ale na neutrál se to nikdy nerozsvítí..jenom s rychlostí,takže pro mě záhada:) Citovat
Butrus Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Taky se přidám. Podobný problém má tátova 406 1.9TD 1998. Po zahřátí motoru (pár km jízdy) a vyřazení na neutrál během jízdy (nebo když auto klape na volnoběh na místě) se rozsvítí kontrolka diagnostiky. Po lehkém přidání plynu okamžitě zhasne. Při brždění motorem se ale nerozsvítí. Táta s tím byl před nějakou dobou v Peugeotu v Plzni, napichli to na diagnostiku,ale nic nezjistili. Auto jezdí v pohodě, volnoběh drží. Věděl by někdo,co s tím? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.