xavier Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Potreboval by som poradiť. Stalo sa mi druhý krát, že sa mi počas jazdy objavila hláška Antipolution fault a BSI mi vypla motor. Keď sa to stane, motor môžem naštartovať až po niekolkých minútach a pracuje normálne, nieje v nudzovom stave. Síce vieti diagnostika, ale na druhý deň \"zmizne\". Prvý krát som bol s touto poruchou v servise, kde mi po diagnostike povedali, že som mal uvolnených 6 konektorov, jednoducho BSI stratila počas jazdy signály zo snímačov. Teraz sa mi to stalo druhý krát a po pokývaní s konektorom pre čidlo tlaku na palivovej rampe a pre váhu vzduchu je zase zatiaľ všetko OK. Mám dve otázoky: 1. Vedel by mi niekto poradiť ako upevniť a poprípade vyčistiť konektory? Nemám nejako dôveru ku Kontoxu, resp mám s ním zlé skúsenosti. 2. Ktoré snímače / konektory aktivujú hlášku antipolution fault? Poznámka: FAP filter mám vyčistený a doliate je aj aditívum, je vymenený diferenciálny snímač tlaku, takže si myslím, že týmto to nebude. Mal som auto v oprave v neautorizovanom servise, kde vyberali motor z auta von a poulamovali mi asi všetky príchyty konektorov ku bloku motora. Ďakujem vopred za pomoc. Citovat
straki007 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 To chce diag. Napriklad se muze stat ze ani jeden konektor ti nerozsviti diagnostiku motoru. Citovat
xavier Odesláno 15. listopad 2010 Autor Odesláno 15. listopad 2010 ale niečo ho musí odstaviť, len neviem čo. Na diagnostiku pôjdem, len zase ak mi povedia, že to bol prerušený kontakt, tak sa táto porucha môže objaviť zase. Je to dosť nepríjemné ak auto zastaví motor niekde na dialnici pri predbehovaní a v aute budem mať v aute polročné dieťa. Prvý krát sa mi to stalo \"našťastie\" pri malej rýchlosti hore kopcom na okreske a v sobotu v Chomutove. Tak preto by som potreboval poradiť čo stým, ako predísť tejto poruche, ak už má s týmto problémom niekto skúsenosť. Citovat
straki007 Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Tak jsi mel hned zavolat kdyz jsi byl v CV. No vypada to tak ze nesmis predjizdet:D:D:D Citovat
xavier Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 straki007 poslal som ti SZ Citovat
xavier Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 K čomu slúži táto krabička? Citovat
straki007 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Je to skrinka prepinani ochrany. Privadi (taky)napeti do ECU. Meli by tam byt 3 relatka. Citovat
xavier Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 Zatial sa mi nepodarilo nikoho zohnať kto by mi ho prišiel dnes zdiagnostikovať, Na volnobeh beží motor normálne, pri vyšších otáčkach ako je volnobeh cuká, akokeby mal nepravidelnú dodávku paliva, ale PP nič nehlási. Len tak som mrkol na váhu vzduchu, ku EGR ventilu sa nedostanem, len som odskúšal, či nieje uvolnená hadička od podtlaku. Ak sa s ním pohnem, pri záťaži začne cukať a vypne motor po pár metroch. Je teoreticky možné, že je niečo s palivovym okruhom? Čerpadlá, vstreky, palivový filter bol menený v P servise nedávno, snímač tlaku na palivovej rampe ( ten som menil - kúpa z vrakoviska, cez pôvodný mi vytekala nafta cez konektor ). Citovat
straki007 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Mhm. Zajimave.No nic,kdyz tak dej vedet. Ted to moc nevyresime. Citovat
xavier Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 Chcel som odskúšať vrátiť pôvodný snímač tlaku nafty, ale som ho asi vyhodil. Co sa môže stať, ak by som odpojil konektor so snímača tlaku a skúsil naštartovať? Nechcem si urobiť prípadne vätšiu škodu. Citovat
straki007 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 V pohode. Nafinguje se tlak 400 a motor pobezi v nouzaku. Vypnout by se nemel.Pojede ale jenom do 2600 otacek Citovat
xavier Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 Díky za radu. Tak som ho odpojil, motor má rovnomerné otáčky, necuká, nad 2600 otačiek som nešiel, prešiel som sa na ňom len po parkovisku cca 200 metrov. Takže to vyzerá na to čidlo. Môžem chodiť s takto odpojeným čidlom kým nekúpim nové? Len krátke trasy, domov - práca cca 8 km denne, Kde sa dá kúpiť mimo peugeotu toto čidlo? Mám system Bosch. V Auto Kelly ho majú za cca 4700 CZK. Dá sa zohnať aj lacnejšie? Je to riadna pálka. Citovat
xavier Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 Díky za radu. Tak som ho odpojil, motor má rovnomerné otáčky, necuká, nad 2600 otačiek som nešiel, prešiel som sa na ňom len po parkovisku cca 200 metrov. Takže to vyzerá na to čidlo. Môžem chodiť s takto odpojeným čidlom kým nekúpim nové? Len krátke trasy, domov - práca cca 8 km denne, Kde sa dá kúpiť mimo peugeotu toto čidlo? Mám system Bosch. V Auto Kelly ho majú za cca 4700 CZK. Dá sa zohnať aj lacnejšie? Je to riadna pálka. Citovat
straki007 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Ok. Sezenu ti ho ale zkus se podivat tady do bazaru nejdriv. Ale upozornuji,ze to nemusi byt ono.Muze to byt taky cerpadlo. Ja bych ti zkusil poslat na zkousku jedno.Jo? Posli do SZ adresu,nebo se stav. Citovat
ado7980 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Tento problem som mal aj ja, na dia boly v docasnych zavadach dva krat vysoky a raz prinízky tlak paliva. Servisák v Peugeote sa ma snažil nahovoriť na nove čerpadlo ale potom mi poradil skusiť vymeniť palivový filter... A pomohlo to V prvom rade by som skusil vymenit este raz palivovy filter, ten to moze tiez sposobit ak si natankoval nejaku blbu naftu a usadil sa ti parafin... [upravil dne 17/11/10 19:59 ado7980] Citovat
xavier Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 No posledne som tankoval Vervu pri Brne asi tak 3/4 nádrže a je tam doteraz. Predtým som tankoval len na Shell alebo OMV a pridával som VIF aj pred výmenou filtra a aj po výmene. Do Vervy som VIF nedával. Uvidím, až vymením snímač a po diag dám vedieť čo tam všetko bolo Citovat
xavier Odesláno 11. prosinec 2010 Autor Odesláno 11. prosinec 2010 Chcem sa takto poďakovať Strakimu007 za pomoc a opravu môjho auta. Zase jazdíme a aj nálada je už lepšia. Straki007 ĎAKUJEM. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.