Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Chtěl bych se zeptat jek nejlépe vyčistit sedadla ve voze aniž bych musel navštivovat firmu s tepovánim. sedačky mám v příspěvku vyfocené.slyšel sem že existuje nějaký sprej ale to bych asi vyplácal hodně toho spreje a kdo ví jestli to neni jen na látkové sedačky.napadl mě wanish ale abych je neponičil..má někdo něco ozkoušené? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Taky jsem uvazoval podobne. Nakonec jsem to dal firme. Vanish a nic podobneho mokre cisteni nenahradi a stejne, vyhodis 300,- za nakup nejakeho pripravku. Me ty stejny prachy stalo vycisteni latky na polokozenem interieru. Vysledek paradni. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Taky jsem uvazoval podobne. Nakonec jsem to dal firme. Vanish a nic podobneho mokre cisteni nenahradi a stejne, vyhodis 300,- za nakup nejakeho pripravku. Me ty stejny prachy stalo vycisteni latky na polokozenem interieru. Vysledek paradni. Jako mít možnost za 300 tak neřešim ale standart cena 1000kč a wanish se doma najde.. proto se ptám jestli už někdo skoušel nějakýma přípravkama popř. jakýma. každopádně díky Citovat
kujon106 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Já sem čistil látkový sedačky normálně wanishem a pak vypadaly jako nové a to sem je kupoval z auta, který se několikrát převrátilo přes boudu na poli, takže byly plný bahna. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Já sem čistil látkový sedačky normálně wanishem a pak vypadaly jako nové a to sem je kupoval z auta, který se několikrát převrátilo přes boudu na poli, takže byly plný bahna. Mít látkové tak taky neřešim ale tohle je nějakej plyš nebo semiš nebo co to je zač Citovat
Guest Ludweek Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 1000 je za komplet interier (strop, podlaha, tapecy). Pokud ti de jenom o sedacky, tak se na cene urcite domluvis. Pokud presto pudes cestou Vanish, tak na netu doporucujou spis ten na koberce nez na skvrny. V kombinaci s vysavacem na mokre cisteni by vyslede mohl byt dobry. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Tak nějak tak koukám an netu a prodávaj v rosprašovačích čističe takže by to něměl bejt nějakej velkej problem..ale nejspíš nechám an jaro pač kdoví jak auto dopadne přes zimu a je fakt že bych mohl skusit cenu dohodnout.vim tady v budějkách o jednom čištění kde vypadaj jako solidní Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 http://www.sunshop.cz/detailsklk.aspx?sklk_id=R9S0000101 třeba něco takoveho Citovat
koblih69 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 No já vím, že to je trochu , ale za 700,- jsem koupil ve výprodeji hezký potahy z tlustý látky v barvě auta. Když píšu hezký zanamená to i perfektně sedící aby to nikde netrčel, nekrabatilo se... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.