Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute,

potrebujem poradiť.

Rodičom sa pokazila telka a tak im chcem dať moje LCD aby nemuseli kupovať a ja si chcem kúpiť nové LCD.

Neviem si vybrať z ponuky.

Chcem LG, lebo:

1. mal som ho doteraz (LG 32 LG 6000) a bol som s ním maximálne spokojný

2. mám prepojené LCD s domácim kinom LG pomocou optického kábla, čiže funguje mi SIMPLINK

3. páči sa mi Inteligentný senzor

Rozmýšlam o 1,5m obrazovke resp o čosi menšej.

Mohla by podporovať aj prehliadanie internetu a DIVIXových filmov.

Čo mi poradíte?

[upravil dne 11.11.2010 18:41 PEUGEOTIK307]

Odesláno

Já nejdávno vybral vítěže EISA European Best Value LCD-TV 2010-2011 - LG 42LE5300 - obraz výborný, kompatibilita při přehrávání filmů a kvalita přehrávání výborná. Zápory - Zvuk laděný Markem Levinsonem je jedním slovem tragédie, Inteligentní senzor je nepoužitelný - s trochou trpělivosti to jde vyladit ze stavu kdy to funguje katastrofálně do stavu kdy to funguje jen špatně :D

[upravil dne 12/11/10 19:35 koblih69]

Odesláno

to straki007: potrebujem väčšiu uhlopriečku

to koblih69: no tento je celkom zaujímavý, ale ešte aspoň o stupeň väčšia uhlopriečka. Mne sa inteligentný senzor páči.

jozefsv: plazma je fajn, ale má väčšiu spotrebu a u nás doma beží TV neustále a plazmy sú moooc lesklé (TV mám oproti oknu)

PS: Ďakujem za názory. :super

Odesláno

ja vybiram tedka znamemu..... je to sice LEDKA ale ma to peknejsi obrazek oproti obic LCD..

vyhovuje vsem tvym pozadavkum..ma to tusim ze dvoji usb, a podporuje to mpeg2 i mpeg4.... pptom jeste tam fakci Skype a browser na net... a asi i facebook...

http://interlink.tsbohemia.cz/lg-led-lcd-tv-42le5300-42-107cm-supertenka-3-9cm-full-hd-100hz-dvb-t-mpeg4-usb-3-x-hdmi-scart_d100966.html

[upravil dne 14/11/10 11:58 Chepp]

Odesláno

No to sú celkom pekné tipy.

Lenže ja som sa včera nadchol pre 60\". :mad:

Viem, že je to plazma a bude to žrať ako sviňa, ale rozmer je rozmer.

Takže teraz neviem. Na telku sa budeme pozerať z cca 5m.

Tu je link:

http://www.pricemania.sk/katalog/plazma-tv/lg-60pk550-851895/

Budem rád ak mi poviete názory.

PS: Chepp nikde som nenašiel, že to LG 42LE5300 podporuje net.

Odesláno

LG 42LE5300 nepodporuje net... Se spotřebou plasmy bych to neviděl tak horký, já žil s plasmou 5let a jsem úplně v klidu. Vono když si spočítáš rozdíl ceny Plasmy a LED podsvitu tak je otázka jeslti ji nevyhodíš dřív než se srovnají náklady na zvýšenou spotřebu.

S úhlopříčkou opatrně - najdřívě s koukni jak vypadá SD obraz ze satelitu nebo obraz z klasického DVD, či klasické DVB-T, na 60-tce je to podle mě dost špatně koukatelný. Samozřejmě v HD nebo BlueRay je to něco jiného, ale na to je podle mě zatím čas.... To je důvod proč jsem do větší zatím třeba já nešel.

PS: a to co koluje v Divx bych na takové úhlopříčce raději nepouštěj. :D

[upravil dne 14/11/10 18:38 koblih69]

Odesláno
LG 42LE5300 nepodporuje net... Se spotřebou plasmy bych to neviděl tak horký, já žil s plasmou 5let a jsem úplně v klidu. Vono když si spočítáš rozdíl ceny Plasmy a LED podsvitu tak je otázka jeslti ji nevyhodíš dřív než se srovnají náklady na zvýšenou spotřebu.

S úhlopříčkou opatrně - najdřívě s koukni jak vypadá SD obraz ze satelitu nebo obraz z klasického DVD, či klasické DVB-T, na 60-tce je to podle mě dost špatně koukatelný. Samozřejmě v HD nebo BlueRay je to něco jiného, ale na to je podle mě zatím čas.... To je důvod proč jsem do větší zatím třeba já nešel.

PS: a to co koluje v Divx bych na takové úhlopříčce raději nepouštěj. :D

[upravil dne 14/11/10 18:38 koblih69]

Doma mám obyčajnú káblovku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...