Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj představím vám tu naší 306.

V naší rodině je už od roku 2002. Tehdy potřeboval táta něco na dovoz na chatu a dvakrát do roka k babičce. Doma oznámil, to má nějakou hnědou barvu. Podle fotek můžete viděl jakým překvapením byla tahle barva. Tehdy to mělo najeto prej 130 tisíc k dnešnímu dni má na tachometru 169 tisíc. Ale podle převodovky, která dělá ráda křupi křup a motoru, který spotřebuje litr maziva na tisíc km... bych to viděl tak na 300 tisíc. Z výbavy je tam servo, přední okna v elekrice, 2 airbagy a centrál na \"dálku\" (infra) jo a ještě imobilizer s číselníkem. Kastle je fakt zlatá to auto je snad z nerezu. Je to u nás v rodině takové putovní auto. Za dva měsíce bude bráchovi 18 a dostane ho asi po mě.

40024149783711714960100.jpg

40024149783715048293100.jpg

40024149783718381626100.jpg

44999149783665048298100.jpg

dafda.jpg

28511795.jpg

post-32853-14109613497955_thumb.jpg

Odesláno

je fakt že ta barva se moc nevidí a na každém parkovišti to auto fakt nemám problém najít ;) ale jednou jsem v Plzni viděl úplně to samé auto myslel jsem si že mi ho někdo šlohnul :D

Odesláno

A ako myslis ze prevodovka \"dela krupi krup\"... ak to znamena ze sem tam ti tam ide zle spiatocka, pripadne sem tam ides \"cez zuby\", hlavne na 3 prevodovy stupen, tak staci vymenit spojkove lanko ;) ... mne to velmi pomohlo...

...a ako ti 1.4i zere olej? Vyteka ti na cestu, alebo ti ide do vody ci ti ho nebodaj \"spaluje\".:myslim

Odesláno

dvojka přes zuby, trojka přes zuby a čtyřka Když stojim tak tam občas nejde dát jednička ale když jí zařadím přes dvojku tak to jde dobře. Na převodovku jsem si zvyknul člověk musí vědět že při podřazování na dvojku musí s meziplynem, na trojku se musí hodně pomalu bez meziplynu a pak to jde celkem dobře i bez křupání :). No motor podle mě olej žere protože nikde jsem nějaký větší únik nezaznamenal.

Odesláno

Tak vymen spojkove lanko a mas po probleme, nie je az take drahe (okolo 20€ mam pocit), vymena na pol hodku a mas pokoj :papa ... alebo sa na svoje lanko pozri, potiahni jeho koniec nad prevodovkou, nemalo by sa ti to dat, malo by byt nasponovane, podla vsetkeho ti len slabo vypina spojka:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...