Péťa Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Potřebuji koupit multimediální centrum. Nejdůležitější (a zároveň nejvíce limitující) podmínkou je radiové dálkové ovládání. Existuje něco takového? Petr Citovat
Pata Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Co to má umět a kolik do toho chceš investovat? Kamarád chtěl stavět mult. centrum s 2x DVB-S2 tunery + infra (na platformě nového Atomu), tak máme nastudováno Citovat
Péťa Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 Néééé, to jsem se špatně vyjádřil. Nechci PC. Prostě jen krabičku, klidně bez HDD, která bude mít připojení do LAN a výstup na TV (ideálně HDMI). Potřebuji \"jen\" přehrávat videa z domácích NASů na TV (případně projektor), ale to multimediální centrum bude fyzicky na půdě, proto to radiové ovládání. Dosah ovladače nemusí být veliký (je to jeden sádrokartónový strop). Citovat
Pata Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 špatné není něco http://www.alza.cz/xtreamerpro-bez-hdd-d166506.htm takového. Ale bacha - problém nastává u přehrávaní ze sítě, spousta z nich umí jen několik MB/s, což stačí jen pro Mpeg-2 (pro kopírování z a na interní HDD je to rychlost skoro nepoužitelná) ale z NASu s Mpeg2 by to neměl být problém Samozřejmě existují i dražší/levnější zařízení, ale to už si musíš vybrat dle výbavy [upravil dne 10/11/2010 18:44 Pata] Citovat
Péťa Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 Kde jsi vyčetl, že má radiové dálkové ovládání? Já to tam nevidím To je právě můj problém... Citovat
Pata Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Peta: achjo, už přeskakuju informace No, to bude asi problém. Btw proč to bude oddělené, když HDMI budeš stejně vést do TV? Já bych prodloužil kabel k IR čidlu Citovat
Péťa Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 Kabel k IR čidlu je možnost, pokud neseženu nic radiového. V takovém případě bych přemýšlel o něčem takovém: http://www.alza.cz/western-digital-tv-live-d144536.htm, na WD mám dobré ceny Citovat
Opl405 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 My taky řešíme koupi multimediálního centra k tv, a určite si vyberem tady, ovladač má kařdý druhy... jsou tam i bez hdd i s hdd.... odkaz Citovat
punkac Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 todle by mělo umět udělat z obyč IR ovladače rádiovej, u přístrojů na půdě umístíš konvertor z rádiovýho na IR signál naproti přístrojům a máš vystaráno, jestli je ale v překážce jen jeden strop, uvažoval bych o prodloužení čidla, které bych umístil na strop Citovat
Péťa Odesláno 12. listopad 2010 Autor Odesláno 12. listopad 2010 http://www.alza.cz/logitech-harmony-remote-900-d142295.htm - jen ta cena To asi raději prodloužím ten IR přijímač Citovat
Péťa Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 Tady píšou, že má 2,4GHz RF dálkový ovladač Citovat
Chepp Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 abys potom nemnel doma problem s domacim bezdratem nebo BT... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.