Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém s ventilátorem topení/větrání 306

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový menší problém s ventilátorem topení/větrání. Nefunguje mi na stupeň 1, 2, 3. Přepínač jsem proměřil je funkční a ve schematu jsem došel k předřadným odporům a ty nemůžu za boha v autě najít. Proto prosím někoho kdo ví kde jsou jestli by mi mohl pomoct.

Odesláno

Pokud ti větrák topení jede jen na max. tak máš špatný modul ventilátoru. Šáhneš spolujezdcovi pod palubku, vytáhneš větrák a vedle něj je hliníkový chladič a v něm něco, co se nedá opravit. Original stojí 4500,- kč, ale viděl jsem někde nabídku, údajně to někdo vyměnuje cca 1800 Kč.

Odesláno

Ono to nebude tak hrozný. Už se to tady řešilo, stačí najít v diskusi slova jako tranzistor a větrák a ono Ti to něco najde. Pokud máš známýho, co se trochu vyzná v elektronice, nebo si na to troufneš sám, tak tu opravu pořídíš do stovky. Jde jenom o to, koupit správnou náhradu toho tranzistoru a ten vyměnit. Měl jsem to u svýho auta rozdělaný do mrtě a nedal bych za to čtyři stovky, natož čtyři tisíce. A to tam mám ty tranzistory dva. Ty tam máš pravděpodobně jeden.

Hodně zdaru...

Odesláno
Napsán autorem Milhaus65

Pokud ti větrák topení jede jen na max. tak máš špatný modul ventilátoru. Šáhneš spolujezdcovi pod palubku, vytáhneš větrák a vedle něj je hliníkový chladič a v něm něco, co se nedá opravit. Original stojí 4500,- kč, ale viděl jsem někde nabídku, údajně to někdo vyměnuje cca 1800 Kč.

Z toho bych si mohl udělat živnost. Ten regulační tranzistor stojí pade a nic jinýho se v tom podělat nemůže. Jenom na to mít žaludek, takhle vydělávat na lidský nevědomosti...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...