vrtulnik76 Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Mám dotaz nemá někdo zkušenost s lepenim pneu dneska me nejakej dobrak propichnul gumu asi sidlem nebo necim hodně malým ale z boku dirka ma max 2.mm protoze to uchazi jen po stlaceni pneuservis to prej nelepi kdyz je to v bocnici tak jestli nekdo nema nejakou zkusenost kvuli dirce 2 mm nevyhodim jednu sezonu jetou gumu mam to na zadku tak to sundam a podlepim max nejakym flekem a bude Citovat
j.kiwi Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 měl jsem podobný problém, ale díra byla ne úplně z boku, ale mezi běhounem a bočnicí a v pneusrevise mi tam ze vnitř vlepili takový hříbek - rok jsem na tom jezdil a pak jsem gumy stejně vyhodil, protože začala strašně hučet a mechanik mi řekl, že se tam začaly rozjíždět kordové vlákna či co a že to není moc bezpečné. Citovat
vrtulnik76 Odesláno 9. listopad 2010 Autor Odesláno 9. listopad 2010 jj jenze ja mam gumu relativne novou Citovat
Laďa Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Zeptej se někde v pneuservisu kde dělají nákladní auta. Většinou v těchto servisech dělají i boční defekty. Nechal jsem to dělat dvakrát a bez problémů ( jednou na otcově autě a podruhé na služebním). Citovat
jozef48 Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Záleží ako a kde to máš pichnuté. Ja som mal samorezku v gume a zalepili to tym štuplikom. Treba to konzultovať s pneuservisom Citovat
Sagic Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 A nenech se odbýt, ono ti kolikrát radši řeknou, že to nejde abys u nich koupil novou:blicismajlik Citovat
merlin99 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 A nenech se odbýt, ono ti kolikrát radši řeknou, že to nejde abys u nich koupil novou:blicismajlik neviem ako v CR, ale v niektorych ostatnych krajinach je to zo zakona zakazane opravovat bocnicu pneumatiky a su nato velmi dobre dovody... Citovat
vrtulnik76 Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 jj duvody jsou dobre dneska me bylo doporuceno v pnueservise ze to zaceli (dirka ma 1,25 mm dle jejich měření ) ale ze tam pro jistotu daji dusi nebo nova guma to jisti:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.