Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Potrebujem POMOCT ohladom prednich dveri,repro a tak dalej

Recommended Posts

Odesláno

Chcel by som si dat do prednych dveri repro, ake uz by som aj vedel v inom prispevku tu na fore som nasiel, len neviem ako dat dole vnutro dvery co kde ako drzi a tak viem ze su tam 3 srubky a dalej je to ako?Bolo by dobre nejake fotky rady a tak.A ked tam nemam ziadnu predpripravu co by sa tam hodilo na uchytenie repraku a tak dalej. Dakuejm vopred

Odesláno

Toto jsem řešil asi pře půl rokem, tady je moje vlákno, kde je to popsané i s fotkami: . Já jsem první auto vytlumil a hodil skoro stejně silné repro, bez výměny rádia pouze výměna za kvalitnější repro, ale v mém vláknu je popsané lépe.

Odesláno
a ked tam nemam tu umelu hmotu na ktoru ide reprak?da sa to zohnal alebo nejako inak vyriesit?

Tu umělou hmotu nemáš v předu, nebo vzadu? Kdybys ji neměl vzadu tak u 3 dveřového auta, tak se to dá přidělat přímo do blatníku, jestli nemáš tak se dává toto do předu http://www.aprias.cz/zbozi/17462/PLAST-pro-repro-Peugeot-207-06--165mm-predni a toto do zadu http://www.aprias.cz/zbozi/17343/PLAST-pro-repro-Peugeot-207-06--165mm-zadni.

Odesláno

tak ja len chcem do prednych davat repro lebo mam spravene plato vzadu a v nom 2x oval 260W a tak by nejake dopredu bral len neviem akeho vykonu.ci 50 alebo 100 ci 250W ktore by boli ? OK

Odesláno

mám zkušenosti jen s montáží zadních repro na třídvířko. Dobře ti poradí 207James nebo sobol. Samozřejmě záleží na tobě co tam dáš. Ať se to podaří

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...