TtomasS1 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Chcel by som si dat do prednych dveri repro, ake uz by som aj vedel v inom prispevku tu na fore som nasiel, len neviem ako dat dole vnutro dvery co kde ako drzi a tak viem ze su tam 3 srubky a dalej je to ako?Bolo by dobre nejake fotky rady a tak.A ked tam nemam ziadnu predpripravu co by sa tam hodilo na uchytenie repraku a tak dalej. Dakuejm vopred Citovat
207James Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Toto jsem řešil asi pře půl rokem, tady je moje vlákno, kde je to popsané i s fotkami: . Já jsem první auto vytlumil a hodil skoro stejně silné repro, bez výměny rádia pouze výměna za kvalitnější repro, ale v mém vláknu je popsané lépe. Citovat
TtomasS1 Odesláno 8. listopad 2010 Autor Odesláno 8. listopad 2010 a ked tam nemam tu umelu hmotu na ktoru ide reprak?da sa to zohnal alebo nejako inak vyriesit? Citovat
207James Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 a ked tam nemam tu umelu hmotu na ktoru ide reprak?da sa to zohnal alebo nejako inak vyriesit? Tu umělou hmotu nemáš v předu, nebo vzadu? Kdybys ji neměl vzadu tak u 3 dveřového auta, tak se to dá přidělat přímo do blatníku, jestli nemáš tak se dává toto do předu http://www.aprias.cz/zbozi/17462/PLAST-pro-repro-Peugeot-207-06--165mm-predni a toto do zadu http://www.aprias.cz/zbozi/17343/PLAST-pro-repro-Peugeot-207-06--165mm-zadni. Citovat
buga Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 len bacha, pocul som ze udajne nie vsetky mali zadne 165mm ale mensie!! Citovat
TtomasS1 Odesláno 9. listopad 2010 Autor Odesláno 9. listopad 2010 tak ja len chcem do prednych davat repro lebo mam spravene plato vzadu a v nom 2x oval 260W a tak by nejake dopredu bral len neviem akeho vykonu.ci 50 alebo 100 ci 250W ktore by boli ? OK Citovat
epicus Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 mám zkušenosti jen s montáží zadních repro na třídvířko. Dobře ti poradí 207James nebo sobol. Samozřejmě záleží na tobě co tam dáš. Ať se to podaří Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.