Ivouš Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Čau mám 106, 33kW, červen 1996 (ten už novější typ jak jsou už světla kulatější. V návodě píšou když vyměňuju u zadních světel žárovky: 1 bod -sundáme plastový kryt světel atd. Mě zajímá ten plastový kryt světla je to zevnitř (v kufru)já tam nemám žádný krytky plastový na obou stranách mám tam nornálně vidět kabely. Krytky mě schází nebo u této verze se ani tam nedávaly?U předních světel tam normálně krytky mám.díkec Citovat
MJSytic Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Jsou tam zevnitř na plechu nacvaklý takový plastový krytky. Blbě se sundavají, tak je tam možná před tebou někdo radši už z5 nedal Když je sundáš, dostaneš se k těm šroubům a ke konektorům Citovat
Ivouš Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 aha tak dík tak tam původně byly.Skočím si na vrakáč jestli je neseženu ty krytky.Ono je lepší když je to zadělaný,když se něco přepravuje v kufru.A mám dotaz náhodou nepasovaly by tam třeba z citroenu saxo jestli je to tak nějak taky řešený?Ono jsou ty auta podobný si,neví to někdo?Popřípadě budu vidět na vrakáču co mi řeknou až tam někdy pojedu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.