chuck11 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Začlo mně štvát jak mi na kufru začla odpráskávat kolem lvíčka černá barva viz obr.1 Bylo to vyrobenu s pozinku tak to asi začlo oxidovat,udělal jsem ten plíšek projistotu s nerezi a naohýbal dle původního(byl to porod,ale povedlo se).Potáhl jsem ho carbonovou folií,teď je ale otázka jestli tam toho lvíčka vůbec dávat? [upravil dne 4.11.2010 19:34 chuck11] Citovat
elton Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Určitě dát, bez toho lva je to takové prázdné. Citovat
chuck11 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 jde o to,že ostatní nápisy jsem sundal,jenom znak 306 jsem umístil do mřížky narázníku Citovat
Qcko Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Ten lev na carbone vynikne podla mna:papa Citovat
Ericce Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 podle mne když máš znak vpředu tak vzadu samo, že by měl být. jednie kdybys neměl ani vpředu tak by si dozadu nemusel dávat, ale mohl bys. já na 406 vpředu znak nemám ale vzadu jo a nemám žádne nápisy. jenom můj názor, rozhodnutí je na tobě Citovat
Nanjua Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Já ho dozadu po výměně lišty na 206 nejspíš dávat taky nebudu ale líbí se mi jak to máš uděláné, ten karbon je spíš taková \"ozdoba\", v tomto provedení bych to tam dala, je to zajímavé. Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 zavařit, zakitovat a stříknout.....pak je to teprv good ...nejlepší je být noname....chytrý člověk pozná v čem jedeš a nemusí to být všude napsané Citovat
wooody Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 buď to zavařit uplně tu díru nebo ho tam dát, bez toho je to taký divný Citovat
Šalda Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Za mě znak dát, bez něj je to takový divný Citovat
Šalda Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 wooody, neviděl jsem co jsi psal;) Takže bez znaku je to takový hnusný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.