Hafan007 Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Predbežne sú prihlásený dvaja čo to vedia a majú aj \"nádobíčko\". Kto to ? ? ? Napísal by som im SZ . . . diiiik Citovat
jiri.wolf Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Ahoj, tak na sraz dorazíme, už se na Vás moc těšíme a diag beru samozřejmě s sebou takže pokud bude zájem jsem k dispozici Pokud byste měli zájem dovést oleje či nějaké díly- www.jwolf.cz a www.olejetotal.cz Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 ...nesklamali ste, tešíme sa. Dúfam že prídete všetci traja. Citovat
Martinsk Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Tak sa hlásim aj ja. Idem na zraz. Citovat
BrankoKK Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Hafan007, predbežne sú prihlásený dvaja čo to vedia a majú aj \"nádobíčko\". Zatiaľ predbežne prihlásených 43 účastníkov. Kde ste ostatný? Nechcete stráviť jedno nedeľné popoludnie v prítomnosti príjemných ľudí? :bacha:bacha [upravil dne 24/11/10 15:19 pastorek] no keby som v utorok nerozbil auto, tak by som jednoznacne dosiel... Citovat
BrankoKK Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 no ani nie rozbil, to som trocha prehnal: v nedelu som si spravil vylet na cechy, v chlumci nad cidlinou vo firme LAITYNG som bol robit duplex. po navrate domov cely stastny ako blcha som isiel fotit auto do podzemnych garazi v poprade. no a tam sa mi podarilo nacuvat do stlpa... nastastie si to odniesol ale iba zadny naraznik a SPZ, kufor aj svetla a hlavne zbrusu novy duplex ako zazrakom ostali neposkodene... akurat ze ten naraznik je na mraky, auto je teraz v servise, kde sa ho snazia vsemozne zachranit, ale asi bude musiet ist novy... duplex stal v prepocte 480 ecok, novy naraznik s lakovanim aj robotou vychadza na tych cca 500 ecok, co znamena, ze v priebehu tyzdna som cca o 1000 ecok lahsi:(:( Citovat
gedu Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 tak to poteší , nech ti to teda dajú rýchlo dokopy . dúfam že nabudúce sa nič nestane a prideš Citovat
obaf Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Zatiaľ predbežne prihlásených 43 účastníkov. Kde ste ostatný? Nechcete stráviť jedno nedeľné popoludnie v prítomnosti príjemných ľudí? Sak ja som sa aj prihlasil a nie som na zozname! Ci ja uz som akoze inventar? Citovat
dusko201 Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 ako novacik sa hlasim taki1+2 uz sa tesim na moj prvy zraz som plni ocakavanii:mrk Citovat
pastorek Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 obaf, hlboko sa ospravedlňujem, nejak som to prehliadol. Napravené. dusko201, zapísané Citovat
rarasik Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Tak, moja účasť na zraze začína byť nejasná. Junior má o 15,00 hod vystúpenie, a žena má byť v práci, takže ak sa jej nepodarí vymeniť šichtu, tak pôjdem s malým samozrejme ja... a prísť potom do Senice asi o 17,00 asi nemá zmysel, to sa budete pomaly rozchádzať domov Kua fix... Citovat
chechet Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 no ani nie rozbil, to som trocha prehnal: v nedelu som si spravil vylet na cechy, v chlumci nad cidlinou vo firme LAITYNG som bol robit duplex. po navrate domov cely stastny ako blcha som isiel fotit auto do podzemnych garazi v poprade. no a tam sa mi podarilo nacuvat do stlpa... nastastie si to odniesol ale iba zadny naraznik a SPZ, kufor aj svetla a hlavne zbrusu novy duplex ako zazrakom ostali neposkodene... akurat ze ten naraznik je na mraky, auto je teraz v servise, kde sa ho snazia vsemozne zachranit, ale asi bude musiet ist novy... duplex stal v prepocte 480 ecok, novy naraznik s lakovanim aj robotou vychadza na tych cca 500 ecok, co znamena, ze v priebehu tyzdna som cca o 1000 ecok lahsi:(:( snad to das do kupy, pac na tvou karu jsem zvlast zvedav! Citovat
Guest Alpinka Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 taky bych se moc ráda přidala na (pro mě) první sraz, ale musím dělat prťatům Mikulajdáše, tak snad příště Citovat
BrankoKK Odesláno 26. listopad 2010 Odesláno 26. listopad 2010 no ani nie rozbil, to som trocha prehnal: v nedelu som si spravil vylet na cechy, v chlumci nad cidlinou vo firme LAITYNG som bol robit duplex. po navrate domov cely stastny ako blcha som isiel fotit auto do podzemnych garazi v poprade. no a tam sa mi podarilo nacuvat do stlpa... nastastie si to odniesol ale iba zadny naraznik a SPZ, kufor aj svetla a hlavne zbrusu novy duplex ako zazrakom ostali neposkodene... akurat ze ten naraznik je na mraky, auto je teraz v servise, kde sa ho snazia vsemozne zachranit, ale asi bude musiet ist novy... duplex stal v prepocte 480 ecok, novy naraznik s lakovanim aj robotou vychadza na tych cca 500 ecok, co znamena, ze v priebehu tyzdna som cca o 1000 ecok lahsi:(:( snad to das do kupy, pac na tvou karu jsem zvlast zvedav! dnes som bol pozerat u toho chlapka co mi lepi naraznik, tak som bol milo prekvapeny - je ozaj dobre spraveny, este par drobnych puklin a ide sa lakovat:super chechet: do senice uz nabeton nedojdem, ale nakolko som sa do svojho auta druhy raz zamiloval a nechavam si ho, bude prilezitosti este dost, takze raz to urcite vyjde;) ja som na tvoje tiez zvedavy, coupe s modrou kozou som este nevidel, iba na tvojich foto:D Citovat
Pompo Odesláno 26. listopad 2010 Odesláno 26. listopad 2010 Chalani, ja asi nedojdem... Začal som rozoberat auto a trochu sa to skomplikovalo... Asi nestiham do 5.12. Citovat
kocurik Odesláno 26. listopad 2010 Odesláno 26. listopad 2010 uuups,a to co?kedy sa zmenil datum? ja som bol stale v tom,ze je to 4.12.,sakru,5.12 mam plany poobede,ale chvilu pridem urcite. Citovat
pastorek Odesláno 26. listopad 2010 Odesláno 26. listopad 2010 Neviem kde si zobral 4.12. Vždy bývajú minizrazy v nedeľu. Citovat
comm Odesláno 26. listopad 2010 Odesláno 26. listopad 2010 hlasime sa ja a paric Uz sa tesime ako male deti na rozpravku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.