Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak na sraz dorazíme, už se na Vás moc těšíme a diag beru samozřejmě s sebou takže pokud bude zájem jsem k dispozici :roker

Pokud byste měli zájem dovést oleje či nějaké díly- www.jwolf.cz a www.olejetotal.cz :super

Odesláno
Hafan007, predbežne sú prihlásený dvaja čo to vedia a majú aj \"nádobíčko\". :D

Zatiaľ predbežne prihlásených 43 účastníkov. Kde ste ostatný? Nechcete stráviť jedno nedeľné popoludnie v prítomnosti príjemných ľudí?

:o:bacha:bacha

[upravil dne 24/11/10 15:19 pastorek]

no keby som v utorok nerozbil auto, tak by som jednoznacne dosiel...:fnuk

Odesláno

no ani nie rozbil, to som trocha prehnal::roll

v nedelu som si spravil vylet na cechy, v chlumci nad cidlinou vo firme LAITYNG som bol robit duplex. po navrate domov cely stastny ako blcha som isiel fotit auto do podzemnych garazi v poprade. no a tam sa mi podarilo nacuvat do stlpa...:D nastastie si to odniesol ale iba zadny naraznik a SPZ, kufor aj svetla a hlavne zbrusu novy duplex ako zazrakom ostali neposkodene...:mrk

akurat ze ten naraznik je na mraky, auto je teraz v servise, kde sa ho snazia vsemozne zachranit, ale asi bude musiet ist novy...:(

duplex stal v prepocte 480 ecok, novy naraznik s lakovanim aj robotou vychadza na tych cca 500 ecok, co znamena, ze v priebehu tyzdna som cca o 1000 ecok lahsi:(:(:(

Odesláno

Zatiaľ predbežne prihlásených 43 účastníkov. Kde ste ostatný? Nechcete stráviť jedno nedeľné popoludnie v prítomnosti príjemných ľudí?

Sak ja som sa aj prihlasil a nie som na zozname!

Ci ja uz som akoze inventar?:D

Odesláno

Tak, moja účasť na zraze začína byť nejasná. Junior má o 15,00 hod vystúpenie, a žena má byť v práci, takže ak sa jej nepodarí vymeniť šichtu, tak pôjdem s malým samozrejme ja... a prísť potom do Senice asi o 17,00 asi nemá zmysel, to sa budete pomaly rozchádzať domov :(:mad: Kua fix...

Odesláno

v nedelu som si spravil vylet na cechy, v chlumci nad cidlinou vo firme LAITYNG som bol robit duplex. po navrate domov cely stastny ako blcha som isiel fotit auto do podzemnych garazi v poprade. no a tam sa mi podarilo nacuvat do stlpa...:D nastastie si to odniesol ale iba zadny naraznik a SPZ, kufor aj svetla a hlavne zbrusu novy duplex ako zazrakom ostali neposkodene...:mrk

akurat ze ten naraznik je na mraky, auto je teraz v servise, kde sa ho snazia vsemozne zachranit, ale asi bude musiet ist novy...:(

duplex stal v prepocte 480 ecok, novy naraznik s lakovanim aj robotou vychadza na tych cca 500 ecok, co znamena, ze v priebehu tyzdna som cca o 1000 ecok lahsi:(:(:(

snad to das do kupy, pac na tvou karu jsem zvlast zvedav! :)

Odesláno

taky bych se moc ráda přidala na (pro mě) první sraz, ale musím dělat prťatům Mikulajdáše, tak snad příště :papa

Odesláno

snad to das do kupy, pac na tvou karu jsem zvlast zvedav! :)

dnes som bol pozerat u toho chlapka co mi lepi naraznik, tak som bol milo prekvapeny - je ozaj dobre spraveny, este par drobnych puklin a ide sa lakovat:super

chechet: do senice uz nabeton nedojdem, ale nakolko som sa do svojho auta druhy raz zamiloval a nechavam si ho, bude prilezitosti este dost, takze raz to urcite vyjde;)

ja som na tvoje tiez zvedavy, coupe s modrou kozou som este nevidel, iba na tvojich foto:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...