Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aha, no on tam mal mat po uprave 102 kW a ty 82kW, ale to je dost rozdil a dal si ho???

Vizera to byt seriozna firma (ten Deamotor), ale najlepsia reklama su dobre referencie...

Ono zalezi aj na celkovem stave motora, ked je od zakladu vylagrovany a ledva jede, tak aj po cipnuti to bude na hovno...

edit?: a nehuli vam to? A co spotreba? A co emise na STK??

[upravil dne 18/11/10 16:13 foxo]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Je fakt že já čipoval při 130 000 a on při 190 000.... nehulí vůbec..na stk sem ještě nebyl. na čipu mám najeto 30 000 a motor v pořádku.s bejvalou 406 66kw na stejnym čipu sem najel 11 000 a kamarád předemnou 40 000 a taky vše v pořádku

Odesláno
aj ja chcem hrabat na trojke :(

starki007, tys prijel z Chomutova do Brna? Nepredrazi sa taka navsteva? A kolik by to vyslo na moje prďulátko? A kolik by to malo asi koni, NM??

jojo.Z CV do Brna,pak do OA,pak Zilina na SK a po ceste zpatky Zlin a jedu domu.Takze kdyz stiham tak i 5 aut pres vikend.

Odesláno
aj ja chcem hrabat na trojke :(

starki007, tys prijel z Chomutova do Brna? Nepredrazi sa taka navsteva? A kolik by to vyslo na moje prďulátko? A kolik by to malo asi koni, NM??

jojo.Z CV do Brna,pak do OA,pak Zilina na SK a po ceste zpatky Zlin a jedu domu.Takze kdyz stiham tak i 5 aut pres vikend.

aha, vis mi poveda t neco blize k tym mapam? To si upravoval ty alebo to je odnekud stazene, prip. od inej firmy...??

Odesláno

Delam to primo na miste v aute.Odpovidam pak za svoji praci a ne za cizi.:DDotycny je u toho a dela se prvni uprava standart na cca 20% .Pak podle pozadavku jak si kdo rekne.Zatim ale 90%stacilo standart...

Odesláno

ja myslel, ze mas nejaku \"odskusanu\"mapu pro dany model... Pro slovaky neni nejaka sleva, v ramci dobrych susedskych vztahu? Trebarz nejaka vanocni :D

A bude mi to hrabat na tej trojke, nebo ne? :bacha:D

Jinak mam najeto 110tis, a mot. je v bezvadnem stavu...

este neco: cim se vlastne zvysuje vykon? ciste len pridanim nafty, ne? pac s plnicim tlakem turba u meho vozu nejde robit nic...

[upravil dne 18/11/10 17:15 foxo]

Odesláno

neboj.U tebe je taky vic map pro upravu ne jenom pridani nafty.....

Tlak nafty predvstrik cas.......:blablabla:blablabla:blablabla

Bude sleva kdyz tam budou alespon dve auta.

Ikdyz tam mam nekde Presov a Vranov FAPoff tak nevim nevim.No neco vymyslim kdyz jsou ty Vanoce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...