Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky by mě to zajímalo můžeš to zkusit, ještě k tomu mému, ve skutečnosti to spočítali asi na devět tisíc + 500 za metlu + 500 za litá kola. Přesně tak to ale měla i koop. Cena vozu v době pojištění 135 000 + 7 000 metla + 7000 kola = auto bylo pojištěno na 149 000kč

Odesláno

já mám 306 1.4 sedana , 1996,pojištění proti poškození zničení nebo odcizení , pojištěno audio do 30000 , 5% spoluúčast , více řidičů , úrazové pojištění všech osob v autě , pojištění čelního skla za cenu 7400 ročně , navíc zdarma živelné pojištění a vyleptání vinu na skla

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Mám u ČP a letos v květnu jsem měl nezaviněnou nehodu. Jaký jsem měl problémy s Českou pojišťovnou, to jsem si nedokázal přestavit ani ve snu. Až po pěti měsících mi přišla pojistka ale těch telefonátů (odmítli proplatit) a dopisů. Pojišťovy jsou lumpové slušně řečeno. Když ptáčka lapají hezky mi zpívají!

Odesláno

No, to já si na Kooperativu stěžovat nemůžu. Jak mi rozstřelili auto, tak škodní událost byla vyřízena během týdne, škody oceněny patřičně a do dvou týdnů od nehody jsem měl peníze doma. Pak jsem auto prodal a do dalších dvou týdnů od zrušení pojistky mi přišel přeplatek. Podle mě je to o lidech, na které zrovna narazíte. Na pobočce u Místeckého náměstí jsou prostě super a moc vstřícni. I nynější Hondu mám u nich.

• O 4 týdny později...
Odesláno

take jsem presel ke kooperative, prozatim z cenovych duvodu... pojistka me totiz vysla vyrazne levneji, nez u vsech ostatnich. snad ji nebudu potrebovat...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

take jsem presel ke kooperative, prozatim z cenovych duvodu... pojistka me totiz vysla vyrazne levneji, nez u vsech ostatnich. snad ji nebudu potrebovat...

kooperativa plní dobře takže se nemusíš moc bát , mám ji též ale jen kvůli tomu že jsem si ještě udělal havarijku a vyhádal jsem si slevu navíc 25% , tudíž mě to vyšlo komplet daleko levněji než kdekoli jinde .Ale u jedné pojišťovny by ses dostal ještě o něco níž. Konec dobrý , všechno dobré :) Je to ČSOB navíc od nového roku v premiantu hradí i škodu na viníkově vozidle :papa

Odesláno

2raspa: :bojim nedostal :bojim:D

ja to mam spis kvuli kradezi, nez kvuli havarce. to prvni totiz tolik ovlivnit nemuzu, u toho druheho aspon clovke vi, kterej vul za to muze :) coz ta CSOB neresi.

BTW: Cetl jsi i poznamku pod carou k te pojistce, co maji na svych strankach? Za ty penize mam tak svetlo a kafe... ale je fakt, ze za tri kila je to lepsi, nez dratem do oka.

CSOB] * Do limitu 5.000 Kč ve variantě Premiant, pro pojištění od 1.1.2007.
Odesláno

a navic, ja se nebojim ani tak kvuli plneni, jako spis kvuli tomu ze mam sebe a auto rad :)

to ostatni uz by si pripadne vyrikali s pravnikem...

Odesláno
Bylo mi pánem řečeno, že neseriózní jsem já, když jsem si už od začátku, před lety, nesjednal povinné ručení u nich, ale u Poj. ČS, a že si za to tedy můžu sám. Jak úžasné...:mad:

to snad není možný!!! :grr

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2raspa: :bojim nedostal :bojim:D

ja to mam spis kvuli kradezi, nez kvuli havarce. to prvni totiz tolik ovlivnit nemuzu, u toho druheho aspon clovke vi, kterej vul za to muze :) coz ta CSOB neresi.

BTW: Cetl jsi i poznamku pod carou k te pojistce, co maji na svych strankach? Za ty penize mam tak svetlo a kafe... ale je fakt, ze za tri kila je to lepsi, nez dratem do oka.

CSOB] * Do limitu 5.000 Kč ve variantě Premiant, pro pojištění od 1.1.2007.

jo znám to nazpaměť dělám totiž na vedlejšák finančního poradce a sjednávám pojistky od různých pojišťoven. U aut se dá lehce přejít k jiné i po novém roce... Kooperativa je v pojištění aut druhá největší , takže si zase velkou chybu neudělal :super. A každej člověk má jiný potřeby u pojištění...

Jinak člověk se bát nesmí jinak se v tomhle světě ničeho nedodělá ....

[upravil dne 24/11/2006 raspa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...