pysta1 Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 aj prezradíš kde bol problém a čo stálo 12 euro???? Citovat
Marcel00 Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 no problem vyriešeny a stalo to 12euro:) hmm... ked nieco riesis na fore a ziadas radu, tak sa ocakava aj vysledok ako si dany problem vyriesil. inak nabuduce necakaj tipy a navrhy na riesenie problemov od tu kolegov... skus sa nad tym zamysliet. vela stastia. Citovat
jogi15 Odesláno 23. srpen 2011 Autor Odesláno 23. srpen 2011 no jupi si aj niekto vsimol ze som odpisal a chcel nieco umna to bol palivovy filter musi bit original bosch lebo ten nepusta nic ako ostatne... Citovat
h4wk3y Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 no, ale z palivoveho filtru pilinky asi nesly, ne? Citovat
jogi15 Odesláno 24. srpen 2011 Autor Odesláno 24. srpen 2011 no kamarad vravel ze ci mi neodchadza pomali a isto vysokotlake cerpadlo Citovat
jogi15 Odesláno 24. srpen 2011 Autor Odesláno 24. srpen 2011 uvidime co povie diagnostika od dneska mi ide ako bez turba ... vitocim do 4roch tisic to neblokuje ale ide ako bez turba... Citovat
straki007 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Pak napis co to bylo. Za mne FAP...... Citovat
jogi15 Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 No a som tu nazad na pocitaci mu vihodilo viacero veci okolo palivovej a vzduchovej sustavi ze mam niake hadicky pozerat ci niesu derave atd alebo upchate setko sme prezreli a furt nejde ide to horsie ako hladky diezel a to je toz co povedat spotreba je vdaka tomu vysia dokonca vravel ze to moze robit druhe relatko z lava za motorom to je tusim egr ventil ako zistim niak lajicky doma ci je funkčni ci nie lebo akosi nemam peniaze na vyhadzovanie prachov do luftu...a auto furt nejde ako ma....prosim velmi pekne mi poradte co mam robit lebo ma asi porazi.... Citovat
foxo Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 to \"druhe relatko\" co spominas je solenoidny ventil, v podstate el.magnet. Ovlada podtlak k turbu. Po ten elmag by mal byt v hadicke staly podtlak, a za elmag iba vtedy, ked da ECU signal, a elmag sa otvori, a pusti podtlak do samotnej regulacie turba. To Straki007: jogi ma RHZ, takze fap nema Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.