Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
no problem vyriešeny :) a stalo to 12euro:)

hmm... ked nieco riesis na fore a ziadas radu, tak sa ocakava aj vysledok ako si dany problem vyriesil. inak nabuduce necakaj tipy a navrhy na riesenie problemov od tu kolegov...

skus sa nad tym zamysliet. vela stastia. :nevim

Odesláno

no jupi si aj niekto vsimol ze som odpisal a chcel nieco umna to bol palivovy filter musi bit original bosch lebo ten nepusta nic ako ostatne...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

No a som tu nazad na pocitaci mu vihodilo viacero veci okolo palivovej a vzduchovej sustavi ze mam niake hadicky pozerat ci niesu derave atd alebo upchate setko sme prezreli a furt nejde ide to horsie ako hladky diezel a to je toz co povedat spotreba je vdaka tomu vysia dokonca vravel ze to moze robit druhe relatko z lava za motorom to je tusim egr ventil ako zistim niak lajicky doma ci je funkčni ci nie lebo akosi nemam peniaze na vyhadzovanie prachov do luftu...a auto furt nejde ako ma....prosim velmi pekne mi poradte co mam robit lebo ma asi porazi....:(

Odesláno

to \"druhe relatko\" co spominas je solenoidny ventil, v podstate el.magnet. Ovlada podtlak k turbu. Po ten elmag by mal byt v hadicke staly podtlak, a za elmag iba vtedy, ked da ECU signal, a elmag sa otvori, a pusti podtlak do samotnej regulacie turba.

To Straki007: jogi ma RHZ, takze fap nema ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...