Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Naklápění předních světel

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém s naklápěním světel...když na voliči nastavím polohu 0 nebo 1 tak se mi světla neustále zvedají a klesají, pokud jste to už někdo řešil předem děkuji za reakce. Mohli byste mi zjistit i cenu toho elektromotorku, který to ovládá?! Dík.

Odesláno

Možná to přímo nesouvisí ale řešil jsem nyní podobný problém \"nejde naklápění světel\" P307SW stáří 5 let, tedy nechal jsem to na servisu. Příčina: přerušený kabel od ovládání v kabině - natažen náhradní. Cena cca 1000,-. Někde jsem slyšel že se spoje dokonce lepí? !

Odesláno

Měl jsem stejný problém,u 3 roky staré 307 sw. Zajel jsem do servisu Peugeot s představou,že jsem u odborníků na tuto značku. Zjistili, že nejde proud do ovládací skříňky naklápění světel, což jsem věděl také. Namísto aby diagnostikou zjistili proč a opravili to, ustříhli přívodní drát a dali od spínací skříňky jiný. Vložili nožovou pojistku a celé to omotali lepící páskou. Byl jsem zklamán způsobem, jakým to provedli. Takovouhle lajckou opravu bych si udělal taky a nemusel jsem platit 1700 kč za 10 cm drátu:o

Ale uznávám,že nejsou všechny servisy stejné:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...