Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam ten isty problem. Niekde som cital ze problem moze byt bud v spinacej skrinke alebo v cerpadle.

Ja osobna si myslim ze to bude problem v spinacej skrinke. Ak by bol problem v cerpadle, tak by sa to prejavovalo aj napr. pocas jazdy (zdochlo by to). to je moj nazor

Odesláno

jj myslím tú kontrolku diagnostika motora ked zapnem klúči a kontrolka na diagnostiku nezasvieťi tak mi nezapne čerpadlo a vypnem a znovu zapnem kontrolka zasvieti a čerpadlo tahá a potom normálne chytí

a len tak sa chcem ešte spýtať nechcem zakladať novú tému ale ked náhodou že by som chcel vymazať danú tému ktorú som založil je to možné ak áno ako vdaka aby ich zas nebolo milion ???

[upravil dne 5/11/10 15:06 lukasko252]

[upravil dne 5/11/10 15:11 lukasko252]

Odesláno

když startuji tak musím přidat plyn jinak nechytne..bylo mi řečeno že je to čerpadlem..tak nevím..a to že by to dělalo neplechu při jízdě,tak to se mi nezdá..ono to čerpadlo má více funkcí a né jenom čerpat naftu..:) jinak se chová při startu a zase jinak při jízdě..tak že je klidně možné že může špatně fungovat při startu,ale při jízdě jede na 100%..:cool:

Odesláno

... a len tak sa chcem ešte spýtať nechcem zakladať novú tému ale ked náhodou že by som chcel vymazať danú tému ktorú som založil je to možné ak áno ako vdaka aby ich zas nebolo milion ???

[upravil dne 5/11/10 15:06 lukasko252]

[upravil dne 5/11/10 15:11 lukasko252]

Predpokladam, ze to moze len admin. Skus mu poslat mail.

Odesláno
jj myslím tú kontrolku diagnostika motora ked zapnem klúči a kontrolka na diagnostiku nezasvieťi tak mi nezapne čerpadlo a vypnem a znovu zapnem kontrolka zasvieti a čerpadlo tahá a potom normálne chytí

Co ostatne kontrolky na palubovke (napriklad zeravenie, ruc. brzda...)? Svietia vsetky po zapnuti klucika ako maju?

Aky to mas vlastne motor? Preco nic nepises o tom ake mas auto?

Odesláno

2001 rv 306 combi 2,0 Hdi 66kwa všetky kontorlky mormálne svietia žhavenie pekne zhasne a inak všetko ako má byť ale som si teraz v posledenej dobe všimol ked rýchlo potočím klúčikom že sa mi to tuším nestáva iba raz mi nešlo a ked pomáli potočím klúčom tak skoro na každý 2 krát netahá čerpadlo

Odesláno

Skusil by som skontrolovat konektory na vsetkych snimacoch, ktore idu do BSI a ak to nepomoze, tak asi diagnostika.

Alebo este pockaj, mozno sa ozve niekto co ma skusenosti s HDIckom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...