marko306 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 chytá ti vtedy na brnk alebo musíš dlhšie točiť, keď ti nejde čerpadlo? Citovat
stenlyky Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Mam ten isty problem. Niekde som cital ze problem moze byt bud v spinacej skrinke alebo v cerpadle. Ja osobna si myslim ze to bude problem v spinacej skrinke. Ak by bol problem v cerpadle, tak by sa to prejavovalo aj napr. pocas jazdy (zdochlo by to). to je moj nazor Citovat
marko306 Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 kontrolka na čerpadlo? To počujem prvý krát. Taká tam určite nie je. Popíš ju, alebo odfoť. [upravil dne 3/11/10 18:26 marko306] Citovat
miroja Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 To bude najskor kontrolka diagnostiky motora ... Citovat
lukasko252 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 jj myslím tú kontrolku diagnostika motora ked zapnem klúči a kontrolka na diagnostiku nezasvieťi tak mi nezapne čerpadlo a vypnem a znovu zapnem kontrolka zasvieti a čerpadlo tahá a potom normálne chytí a len tak sa chcem ešte spýtať nechcem zakladať novú tému ale ked náhodou že by som chcel vymazať danú tému ktorú som založil je to možné ak áno ako vdaka aby ich zas nebolo milion ??? [upravil dne 5/11/10 15:06 lukasko252] [upravil dne 5/11/10 15:11 lukasko252] Citovat
Guest ivo67 Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 když startuji tak musím přidat plyn jinak nechytne..bylo mi řečeno že je to čerpadlem..tak nevím..a to že by to dělalo neplechu při jízdě,tak to se mi nezdá..ono to čerpadlo má více funkcí a né jenom čerpat naftu.. jinak se chová při startu a zase jinak při jízdě..tak že je klidně možné že může špatně fungovat při startu,ale při jízdě jede na 100%.. Citovat
miroja Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 ... a len tak sa chcem ešte spýtať nechcem zakladať novú tému ale ked náhodou že by som chcel vymazať danú tému ktorú som založil je to možné ak áno ako vdaka aby ich zas nebolo milion ??? [upravil dne 5/11/10 15:06 lukasko252] [upravil dne 5/11/10 15:11 lukasko252] Predpokladam, ze to moze len admin. Skus mu poslat mail. Citovat
miroja Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 jj myslím tú kontrolku diagnostika motora ked zapnem klúči a kontrolka na diagnostiku nezasvieťi tak mi nezapne čerpadlo a vypnem a znovu zapnem kontrolka zasvieti a čerpadlo tahá a potom normálne chytí Co ostatne kontrolky na palubovke (napriklad zeravenie, ruc. brzda...)? Svietia vsetky po zapnuti klucika ako maju? Aky to mas vlastne motor? Preco nic nepises o tom ake mas auto? Citovat
lukasko252 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 2001 rv 306 combi 2,0 Hdi 66kwa všetky kontorlky mormálne svietia žhavenie pekne zhasne a inak všetko ako má byť ale som si teraz v posledenej dobe všimol ked rýchlo potočím klúčikom že sa mi to tuším nestáva iba raz mi nešlo a ked pomáli potočím klúčom tak skoro na každý 2 krát netahá čerpadlo Citovat
miroja Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Skusil by som skontrolovat konektory na vsetkych snimacoch, ktore idu do BSI a ak to nepomoze, tak asi diagnostika. Alebo este pockaj, mozno sa ozve niekto co ma skusenosti s HDIckom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.