rastik000 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Zdravím Vás, Čítal som tému predošlú o dobíjaní baterky ale odpoveď som nenašiel. Mám 1997 trojliter a dnes ráno mi začala svietiť kontrolka dobíjania ale len tak ako písal kolega napoli. V aute je 66 Ah baterka a prešiel som s ním ešte asi 10 km odstavil doma a vyskúšal naštartovať, ale baterka sa javila ako úplne nabitá. Môže tej kontrolke iba nejak šibať, resp. že by sa baterka nenabíjala plným prúdom akým sa má ?? Ďakujem Citovat
P607Olda Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 To budú uhlíky. Bez nabíjania som prešiel asi 100 km, navyše potom vybitá baterka ešte naštartovala iné auto. Meraj napatie na baterke pri chode motora, musí byť okolo 14V. Citovat
ohzyd Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 ak myslis temu,ktoru som pred casom dal ja na forum ohladom tej kontrolky,tak odpoved tam samozrejme je:alternator v prdeli...tiez som dufal,ze to bude len starou bateriou,alebo blbnutim kontrolky,no nebolo.konec koncov,oprava ma vysla len o nieco viac ako by som kupoval novu baterku:) Citovat
rastik000 Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 No tak som premeral to napatie pri chode motora a bolo 12.7 V...a auto po dalsich 10 km prestalo ist uplne. Dal som do servisu a povedali ze nejake diody, ze oprava 80 E Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.