Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dostalo se mi několik informací - jenom kladných - na pneumatiky českého výrobce Vraník. Zajímá mě, jaké ohlasy jste o tom slyšeli vy:) já jen to nejlepší, navíc jsou hodně levný a například tento vzorek http://www.pneuvranik.cz/www/obrazky/velke/HPL%204.jpg je opravdu mocnej a na občasné zimní radovánky,řek bych, naprosto ideální. Takže vážně uvažuji o jejich koupi. Pokud je nějakej hodně vážnej důvod, proč bych to měl neudělat, posím dejte mi ho najevo :D

Odesláno

Měl jsem před pár lety na 406ce,jsou to protektory, jezdit na tom je docela o život, pískalo to v každý zatáčce, auto s nima nebrzdilo, na dálnici při 150ti se to chovalo jak parník, fakt jedině na tom sněhu byli dobrý

[upravil dne 1/11/10 21:58 Ajdamek]

Odesláno

na sněhu držej fakt parádně to můžu potvrdit, ale když s nima budeš jezdit po asfaltu tak jsou tak na jednu sezonu,nehledě na to jak píšou kluci výš na asfaltu je to s nima vražda

Odesláno

Minulou zzzimu sem měl vraníky na mojí bejvalý 106 :( a na sníhu to fungovalo parádně,na mokru klouzačka ale nehučely.Ale vzorek mají pekelnej.Ale na 306 už obouvám Continentaly

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Koupil jsem auto a šetřílek přede mnou je tam dal, byla to katastrofa. Jezdil jsem na nich jen chvíli a časem začaly tak hulákat, že to bylo neúnosné. Jednou jsem přijel domů a zjistil, že mám teplou gumu a disk studený. Po prohlídce jsem zjistil, ŽE GUMA MÁ OSMICI JAK STARÉ JÍZDNÍ KOLO. VZHLEDEM K TOMU, ŽE NOVÁ KVALITNÍ GUMA 155X13 BARUM STOJÍ 600-700,-KČ, TAK KUPOVAT \"MARAST ZVANÝ VRANÍK\" JE HAZARD. Nikdy bych si tyto sprosté protektory nekoupil. Takže tě kolego varuji, nedělej to.

Odesláno

Na protektorech od Vraníka jsem minulý rok jel Ve stopě valašské zimi. Tento rok bych měl jet zase a neuvažuju o jiném pneu. Jsou to bomba gumy na sníh, obzvlášť když je to ještě se směsí green diamond. Ale jsou to gumy opravdu převážně na sníh, ale neměl jsem s nima ani žádný problém na mokré či suché cestě. Je pravda, že do vyšších rychlostí bych si s nima asi netroufl. Na zimní radovánky na pořádném sněhu není lepší guma za tuhle cenu.

Odesláno

ja mam treba na zadku nejaky starsi ale uchazejici letni a na predku klasiku polaris2 a teda musim rict ze jsem nikdy nemusel vytahovat nejakou lopatku, nebo tak neco... a to jsem jednou zajel bokem auta do zaveje presnr po konec kapoty(temer po kolena).. a kamarad ma na corse sava eskimo a na lede si ani neskrtne i kdyz podle testu ADAC by mely byt mnohem lepsi na tom lede nez polaris2.. ale protektory bych na auto nechtel i kdyz jezdim jenom po meste (max 110km/h).. bych se bal ze se mi to \"svlikne\" :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...