crazybiker Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Zdravim, Prosim poradte .Mam doma 2,0sri a neviem kolko oleja tam ma byt :-(palicka neni originalna a vnutorny meriac neveim ci funguje, som tam uz nalilal 5,5-6litrov a ukazovak je stale na mini... keby bol niekto taky laskavy a zemral by(ked ma doma 2,0sri) tu palicku podla tohto obrazka,by som bol velmi vdacny.... http://kepfeltoltes.hu/101101/palicka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg vopred dakujem... Citovat
vlastoSA Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 to mini bude stale...Mozno sa teraz niekto zasmeje ale ked som kupil peugeot mam 405-1.9SRI,tak mi to ukazovalo ze max.ten stav oleja alebo co to je...bol som spokojny oleja je dost..velke h....zadrel som motor!!!!!doteraz neviem co to min a max tam znamena...ale min je dobre....takze tak... Citovat
crazybiker Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 Prosim niekto pomozte mi uz :-( neviete o niekom kto ma 2,0sri??? ak ano prosim nejake cislo na dotycneho.... pls pomozte........ diks Citovat
SaBoTeR Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 tak som sa dnes k tomu konecne dostal, prikladam obrazok rozmery MIN a MAX oleja su od spicky mierky po stred rysky Citovat
crazybiker Odesláno 8. listopad 2010 Autor Odesláno 8. listopad 2010 diky pekne :-)) mas u mna pifko,ked budes nekde blizko NZ napis :-)) ale ted bohuzial riesim na tom aute aj alternator :-( nejako to nejde(zaujimave ze po emisnej kontrole :-S ) Citovat
martin6718 Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 A môže byť v 1.8 benzin LFZ (405) 5,5litra oleja? Citovat
pastorek Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 4,5 litra bez filtra, 5,0 s filtrom. Tých 5,5 sa mi zdá moc ale je to teoreticky možné pri prvej náplni. Citovat
martin6718 Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 4,5 litra bez filtra, 5,0 s filtrom. Tých 5,5 sa mi zdá moc ale je to teoreticky možné pri prvej náplni. Ďakujem za odpoveď. Mám nemeckú príručku a tam písalo že 5,5 litra, ale zdalo sa mi to veľa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.