Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,jak si myslite,ze by se mohla libit 406 ve stribrne barve bez postranich lišt??a je slozite sehnat pak presne tu barvu podle kodu na prestrikani zakytovanych mist po dirkach na uchyty lišt?

Odesláno

Prave to chci slyset...vase nazory...Ja totiz mam taky strach ze to bude divny,sice jednoduchost je hezka ale u tohodle auta by asi mela zustat ta slozitost co se tyce tech dvery,navic ja ty listy mam nastrikany na stribrno ale nekvalitne a loupe se to a kdzy to furt prestrikavam delaj se tam mapy a to nemam jak dostat dolu

Odesláno

Já se chystám jen na přelakování lišt na barvu auta, bez lišt by mě na tom autě něco chybělo.

A hlavně až by Ti nějakej debilek na parkovišti odřel dveře tak to bude mnohem horší než když ty lišty tam jsou.

Odesláno

No, kdyby nebyly ty lišty na předním a zadním nárazníku, tak by to třeba vypadalo celkem slušně. Ale jak je tu ta fotka, tak na bocích nic a na náraznících lišta ... Divný

Odesláno

No nevím chlape. Ve Tvým věku bych se na jakýkoliv úpravy vykašlal. Máš velkou šanci (jako spousta ostatních) že skončíš někde v příkopě (a to ještě v tom lepším případě). ;)

Odesláno
No nevím chlape. Ve Tvým věku bych se na jakýkoliv úpravy vykašlal. Máš velkou šanci (jako spousta ostatních) že skončíš někde v příkopě (a to ještě v tom lepším případě). ;)

Já s tim nelítám,co si budem povidat s dieslem to ani nejde,bez problemu jsem jel chorvatsko a obcas jezim s nakladakem,takze jako jasny mam sotva par tisic km,ale myslim ze jsou na silnici vetsi blazni nez ja...jen jednou me nastvalo kdyz me predjela stara 120ka tak sjem ji dojel az pri 160 a pan se pochlubil na benzince s motorem z favorita :D

Odesláno

Já s tim nelítám,co si budem povidat s dieslem to ani nejde

Chlape tady to si říkej nějaký babičce že z dieslem se nedá lítat :grr:grr:grr

[upravil dne 3/11/10 20:34 eclipse]

Odesláno

jj sadze líta a pořádne, ale myslím, že to myslel tak, že s dieselem to moc neláka šlapat tomu, aspon u mne je to tak. kamarád měl passat tdi 115k a lítal na tom jako blázen

k tem lištám 406 je proste auto ku kterému lišty patří či už v laku nebo nelakované. proste tam patří bez nich vypadá divné a to i tehdy když lišty nejsou ani na nárazníku.

peugeot09: proč nekoho soudiš když ho neznáš a ani vtipný mi to moc nepřišlo :roker

Odesláno

Ked sa chce vsetko sa da, neviem mne sa to bez list moc nepaci, ale otazne ake by to bolo keby neboli listy aj na naraznikoch? Kazdopadne by to chelo tu velku plochui dveri niecim predelit ;)

Odesláno

Já s tim nelítám,co si budem povidat s dieslem to ani nejde

Chlape tady to si říkej nějaký babičce že z dieslem se nedá lítat :grr:grr:grr

[upravil dne 3/11/10 20:34 eclipse]

Tak samozrejme dá se litat :D ale ja s tim vytahnu opravdu maximalne 180 ,ale jen na prehledny silnici,ale kdyz me dala 106ka v 1.4 55kw co ma bracha...proste benzin a otacky nenahradis...

Odesláno
tady je zas jina 406 bez lišt

Teda to je krása,takhle kdyby me to nekdo udelal tak mu zaplatim cokoliv....Nejhezci by to bylo se svetlama z faceliftu ;)

Citace včetně obrázků ne e :bojim

MJS;)

[upravil dne 23.12.11 14:36 od MJSytic]

Odesláno

mne sa to nepaci..takto je to este horsie ako len bez bocnych list :aut

EDIT: fabky 1.4 benzinaky trham na 2.0HDi 90ps jak male deti...HDi ma iny priebeh vykonu a aj vacsi krutak

[upravil dne 3/11/10 22:40 shark734]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...