Dadadavid Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Zdravim,jak si myslite,ze by se mohla libit 406 ve stribrne barve bez postranich lišt??a je slozite sehnat pak presne tu barvu podle kodu na prestrikani zakytovanych mist po dirkach na uchyty lišt? Citovat
Benžík Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Lišta je v takovym prolisu (jakoby zapuštěná) na dveřích, ten prolis by tam vypadal blbě, asi bys ho musel zavařit, potom kitovat, lakovat... Barvu seženeš. Citovat
čakom Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 mam z toho takový smišeny pocity (moc se mi to nelibi) Citovat
Dadadavid Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 Prave to chci slyset...vase nazory...Ja totiz mam taky strach ze to bude divny,sice jednoduchost je hezka ale u tohodle auta by asi mela zustat ta slozitost co se tyce tech dvery,navic ja ty listy mam nastrikany na stribrno ale nekvalitne a loupe se to a kdzy to furt prestrikavam delaj se tam mapy a to nemam jak dostat dolu Citovat
Šalda Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Já se chystám jen na přelakování lišt na barvu auta, bez lišt by mě na tom autě něco chybělo. A hlavně až by Ti nějakej debilek na parkovišti odřel dveře tak to bude mnohem horší než když ty lišty tam jsou. Citovat
PetrCoupe Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 No, kdyby nebyly ty lišty na předním a zadním nárazníku, tak by to třeba vypadalo celkem slušně. Ale jak je tu ta fotka, tak na bocích nic a na náraznících lišta ... Divný Citovat
peugeot09 Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 No nevím chlape. Ve Tvým věku bych se na jakýkoliv úpravy vykašlal. Máš velkou šanci (jako spousta ostatních) že skončíš někde v příkopě (a to ještě v tom lepším případě). Citovat
Dadadavid Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 No nevím chlape. Ve Tvým věku bych se na jakýkoliv úpravy vykašlal. Máš velkou šanci (jako spousta ostatních) že skončíš někde v příkopě (a to ještě v tom lepším případě). Já s tim nelítám,co si budem povidat s dieslem to ani nejde,bez problemu jsem jel chorvatsko a obcas jezim s nakladakem,takze jako jasny mam sotva par tisic km,ale myslim ze jsou na silnici vetsi blazni nez ja...jen jednou me nastvalo kdyz me predjela stara 120ka tak sjem ji dojel az pri 160 a pan se pochlubil na benzince s motorem z favorita Citovat
eclipse Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Já s tim nelítám,co si budem povidat s dieslem to ani nejde Chlape tady to si říkej nějaký babičce že z dieslem se nedá lítat :grr:grr [upravil dne 3/11/10 20:34 eclipse] Citovat
Ericce Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 jj sadze líta a pořádne, ale myslím, že to myslel tak, že s dieselem to moc neláka šlapat tomu, aspon u mne je to tak. kamarád měl passat tdi 115k a lítal na tom jako blázen k tem lištám 406 je proste auto ku kterému lišty patří či už v laku nebo nelakované. proste tam patří bez nich vypadá divné a to i tehdy když lišty nejsou ani na nárazníku. peugeot09: proč nekoho soudiš když ho neznáš a ani vtipný mi to moc nepřišlo Citovat
Strejdakopec Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 jak říká Petrcoupe.já je mám zavařené je to super ale musím k tomu doladit nárazníky. Citovat
Strejdakopec Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 mam z toho takový smišeny pocity (moc se mi to nelibi) to dělaj ty kola... je to moc pěkný ale listy na nárazníku by chtěli taky pryč Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 kola se mi prave libi. libi se mi originalni neokoukany kola... Citovat
paric Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Ked sa chce vsetko sa da, neviem mne sa to bez list moc nepaci, ale otazne ake by to bolo keby neboli listy aj na naraznikoch? Kazdopadne by to chelo tu velku plochui dveri niecim predelit Citovat
Dadadavid Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 Já s tim nelítám,co si budem povidat s dieslem to ani nejde Chlape tady to si říkej nějaký babičce že z dieslem se nedá lítat :grr:grr [upravil dne 3/11/10 20:34 eclipse] Tak samozrejme dá se litat ale ja s tim vytahnu opravdu maximalne 180 ,ale jen na prehledny silnici,ale kdyz me dala 106ka v 1.4 55kw co ma bracha...proste benzin a otacky nenahradis... Citovat
peugeot09 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Jenom 180? A nejseš náhodou brzda provozu? Citovat
Dadadavid Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 tady je zas jina 406 bez lišt Teda to je krása,takhle kdyby me to nekdo udelal tak mu zaplatim cokoliv....Nejhezci by to bylo se svetlama z faceliftu Citace včetně obrázků ne e MJS;) [upravil dne 23.12.11 14:36 od MJSytic] Citovat
shark734 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 mne sa to nepaci..takto je to este horsie ako len bez bocnych list EDIT: fabky 1.4 benzinaky trham na 2.0HDi 90ps jak male deti...HDi ma iny priebeh vykonu a aj vacsi krutak [upravil dne 3/11/10 22:40 shark734] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.