Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar chtěl bych se zeptat jestli by mě nemohl někdo dát dobrý typ na stanici kde nebude problém pár neonů pod autem ví o tom někdo? jinak ještě dotaz ví nebo má zkušenost někdo s hydraulickejma vzpěrama jako mel borec v taxi taxi? jen tak čistě teoreticky me to zajíma jestli je to vůbec možné

Odesláno

to je taky fakt nějak na chleba musí vydělat jinak když se tak pozoruju když zvedám auto tak minimálně 30cm dlouhe kdyby na spodku byl dobrý podstavec tak by se dali udelat v předu do sloupku a vzadu no nvm asi by se tam někam narvali a nbo je udelat trochu zakroucené a do podběhu ale nvm ak by to drželo auto asi by muselo být dost silné zavěšení

Odesláno

Preco by mal robit problemy s neonmi pod autom? Pokial to nesvieti za jazdy a da sa to nezavisle vypnut, tak ti na to nemoze hadam nic povedat:myslim

Odesláno

nemá to tam co dělat, :-) viděl sem kdy za jízda upadl nesvítící neon a málem to sundalo kolemjdoucí :-).... přiznávám měl sem je taky všude, ale už sem z toho vyrostl..

Odesláno
Preco by mal robit problemy s neonmi pod autom? Pokial to nesvieti za jazdy a da sa to nezavisle vypnut, tak ti na to nemoze hadam nic povedat:myslim

Jakékoliv domatlávky, které nejsou homologovány s autem nebo k dodatečné montáži na auto tam nemají co pohledávat. A jestli mám něco říct k STK, tak mě docela dost se.re benevolence a úplatnost zdejších STK, a ne opak.

Odesláno

no že by upadli toho se nebojím jsou na 4 uchýtech a ještě to jistí stahovací pásky takže jestli upadne tak bud s naraznikem nebo s prahem jinak jdou sundat všechny to by me ani tak nevadilo ale me se nechce přerušovat kontakt potom nekde v dratech a pak to zas navazovat a jak to vypadá s led páskem? kámoš má led pásek kolem celého auta začína v předu končí v předu přes lemi to má protáhnute prahy a naraznik a na stk akorat slyšel něco v tom smylu že by to tam asi být nemělo

Odesláno

chlapi kdyz nahodim na auto štelovak treba od Weitec projde to stk? kdyz auto bude snizeny cca o 5cm? Nebude se ten technik divit proc tam je stelovak?

Projdu stim v pohodě nebo mě vyhodí z stk?

Odesláno
podle technika :-) v lednu ti to řeknu :-) ale fakt nevim jak tou technickou projedu :-) zvedat se mi to nechce, hlavně prdel

technik ne?nebo jak se ta verbeš jmenuje :D kdyz tak dej vedet jak dopadnes :)

Odesláno

on vadí snížený podvozek? sakra další problém :D mam o 2cm snizeny zadek ale jsou upilované jen pruziny to snad od oka neuvidi ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...