sanko Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 zdar chtěl bych se zeptat jestli by mě nemohl někdo dát dobrý typ na stanici kde nebude problém pár neonů pod autem ví o tom někdo? jinak ještě dotaz ví nebo má zkušenost někdo s hydraulickejma vzpěrama jako mel borec v taxi taxi? jen tak čistě teoreticky me to zajíma jestli je to vůbec možné Citovat
Benžík Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Ty neony by na stk nemusely vadit pokud nebudou svítit. Citovat
chuck11 Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 jak trefí na důležitého blbce tak vadit budou i když budou vypnuté to ti zaručuju Citovat
wooody Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 myslíš ty jak zvedly auto a pak mu zmizely kola??? myslim že ty by se daly pořešt, ale ve msi jak by musely bejt dlouhý aby se ti kola vyvěsily :-) Citovat
Pata Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 chuck11: proč na důležitého? vždyť dělá svou práci.... Citovat
sanko Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 to je taky fakt nějak na chleba musí vydělat jinak když se tak pozoruju když zvedám auto tak minimálně 30cm dlouhe kdyby na spodku byl dobrý podstavec tak by se dali udelat v předu do sloupku a vzadu no nvm asi by se tam někam narvali a nbo je udelat trochu zakroucené a do podběhu ale nvm ak by to drželo auto asi by muselo být dost silné zavěšení Citovat
Qcko Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Preco by mal robit problemy s neonmi pod autom? Pokial to nesvieti za jazdy a da sa to nezavisle vypnut, tak ti na to nemoze hadam nic povedat:myslim Citovat
wooody Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 nemá to tam co dělat, :-) viděl sem kdy za jízda upadl nesvítící neon a málem to sundalo kolemjdoucí :-).... přiznávám měl sem je taky všude, ale už sem z toho vyrostl.. Citovat
oddie Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Preco by mal robit problemy s neonmi pod autom? Pokial to nesvieti za jazdy a da sa to nezavisle vypnut, tak ti na to nemoze hadam nic povedat:myslim Jakékoliv domatlávky, které nejsou homologovány s autem nebo k dodatečné montáži na auto tam nemají co pohledávat. A jestli mám něco říct k STK, tak mě docela dost se.re benevolence a úplatnost zdejších STK, a ne opak. Citovat
sanko Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 no že by upadli toho se nebojím jsou na 4 uchýtech a ještě to jistí stahovací pásky takže jestli upadne tak bud s naraznikem nebo s prahem jinak jdou sundat všechny to by me ani tak nevadilo ale me se nechce přerušovat kontakt potom nekde v dratech a pak to zas navazovat a jak to vypadá s led páskem? kámoš má led pásek kolem celého auta začína v předu končí v předu přes lemi to má protáhnute prahy a naraznik a na stk akorat slyšel něco v tom smylu že by to tam asi být nemělo Citovat
čakom Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Hadra: ne ne tam behaji se zvedakama 0:30 vlevo nahoře [upravil dne 1.11.2010 12:51 čakom] Citovat
Hadra Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 A tak který ty auta mají ty špalky který se připojí snad na stlačenej vzduch v boxu a zvedne se to? Citovat
sanko Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 hej tak to je luxusní servis no nemaji to nejaky ty nakladni kuli zabezpečení? Citovat
čakom Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Hadra: DTM ten na levo (nekde u dveří řidiče) pusti do auta vzduch a auto se zvedne Citovat
MHS Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 chlapi kdyz nahodim na auto štelovak treba od Weitec projde to stk? kdyz auto bude snizeny cca o 5cm? Nebude se ten technik divit proc tam je stelovak? Projdu stim v pohodě nebo mě vyhodí z stk? Citovat
wooody Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 podle technika :-) v lednu ti to řeknu :-) ale fakt nevim jak tou technickou projedu :-) zvedat se mi to nechce, hlavně prdel Citovat
MHS Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 podle technika :-) v lednu ti to řeknu :-) ale fakt nevim jak tou technickou projedu :-) zvedat se mi to nechce, hlavně prdel technik ne?nebo jak se ta verbeš jmenuje kdyz tak dej vedet jak dopadnes Citovat
sanko Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 on vadí snížený podvozek? sakra další problém mam o 2cm snizeny zadek ale jsou upilované jen pruziny to snad od oka neuvidi ne? Citovat
čakom Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 byl jsem na technicke se sniženim 40/40 a v pohode Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.