Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ty kola z coupé, za 4200.- na Aukru, na ty jsem měl taky zálusk, ale když jsem chtěl poslat více foto tak se už neozval, takže bůh ví v jakým jsou stavu:bojim

Proto jsem je radši koupil tady od Jozefasv a jsem nadmíru spokojen, už se těším až je obuju:D

Odesláno

To je právě to, chci taky 16\" a originál jsou na 406 jen dvoje, tyhle a nebo právě ty ouragany, ty se mě ale moc nelíbí:)

tyhle z coupé vypadají líp a navíc budou kousíček lézt ven, což 406 prospěje, protože s ET 20 jsou ty kola moc schovaný:(

Odesláno

Jenže jiný origo prostě nejsou, a neorigo nějaký měkký másla nechci, jedině kvalitní a to je 10t a výš za sadu:(

A combi je taky kulatý;):D

A ne jako sedan, kterej má hranatou prdel:aut

Odesláno

to je mozne ale ja pracovni auto nepotrebuju :bojim moje prvni auto byl taky sedan ten prvni na kteryho jsem narazil a stal do 20000,- druhe auto jsem kupoval uz s rozumem takze male a s co nejmensi spotrebou = blbost (i kdyz na nej moc rad vzpominam hlavne ta spotreba a jak se s tim parkovalo) a treti je 406 i kdyz jsem sel puvodne taky rozumem a hledal jsem bud jednu z poslednich fabii SDI a nebo golfa 5 v SDI. a kdyz uz bych musel resit neco pro rodinu tak bych radeji volil treba nejake MPV a nebo mozna alfu kombi to by slo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...