Frantik11 Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 První je že mi rafičky v budíkách skáčou jak chtěj,tachometer mi jde a občas spadne za jízdy na nulu,musim praštit to palubky a znovu naskočí,pak mi palivoměr ukazuje chvilku nic a pak zase třeba čtvrt nádrže a otáčkoměr bud nejde,když jde,tak mi skočí do 6tis. a točí pak třeba jakoby až do 10tis. :-D Mno a další problem mám se stěračema,nejdou vubec,pojistky jsou dobrý a když zapnu páčku jakoby na stírání,tak jen cvakne relátko Předem díky za rady Franta Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Dobry, ale co maš za auto??, Umime poradit, ale telepati nejsme:D Citovat
paric Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Tu palubovku, to budu studene kontaky pravdepodobne, takze asi vybrat a skontorolvat ? Postup tu niekde na fore je staci hladat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Tak u 406 to možny je, ba tam je to přimo jistý, ale co pokud má třeba trabanta:aut Navod na 406 palubku je tady - http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=187 A pak prohledej forum, někde se to tu ještě probíralo Citovat
Frantik11 Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 já jitrnice jasny je to u 406tky Td Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Super, no, koukni na ty budiky zezadu, 100% tam budou studený spoje. A pak dej si do podpisu Auto, motorizaci a rok výroby, nebo si udělej baner jako mam ja nebo někdo další, pak se hned ví o jakem autě je řeč. Jo abych nezapoměl, vitej u nás;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.