Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Mám pár otázek ohledně palubního PC a rádia.

1.Mám u auta jakési hlídání rychlosti.Vím jak zapnout,vypnout,ale nevim jak nastavit požadovanou rychlost.

2.Páčka se kterou ovládám PC,je asi nějaká zabržděná či co.Když chci přepnout,někdy se povede na poprvé,ale někdy mačkám a mačkám a furt nic,až po ně několika pokusech.Nevíte čím by to mohlo být?

3.Dnes,stalo se to úplně po prvé,ale závada trvá,nejde mi ovládat rádio,jak páčkou pod volantem,tak ani přímo na rádiu.Nelze přepnout ani na CD,nejde ani vypnout.Vypnu pouze přes klíček.Displej neukazuje ani stanice a hlavně má rádio výpadky,chvilku nehraje,chvilku hraje...Tak kdyby měl někdo podobné zážitky a problémy,popřípadě věděl co s těmito problémy dělat,budu moc vděčnej.Předem moc dík....

Jo a jedná se o P807 2,2HDi r.v.2003

[upravil dne 30.10.2010 22:19 třídvířko]

[upravil dne 30.10.2010 22:21 třídvířko]

Odesláno

1.Hlídaní rychlost(levá páčka)Otočným kolečkem zapínaš tempomat nebo omezovač rychlosti když ho zapneš tak pak si natavíš tlačítky(zespod) požadovanou rychlost a zboku ho pustíš a auto tě nepustí přes tuto nastavenou rychlost ale pokud by si v krizové situaci musel přidat tak musíš sešlápout plyn uplně na podlahu a auti tě nechá zrychlit(ale sekundičku to trvá) a stím palubím počítačem to mám tak že ho v pohodě přepínám pačkou ale jak mile si zapnu zadí stěrač tak už si nemužu přepínat PC(nevím proč )

[upravil dne 30/10/10 21:36 Macin7777]

Odesláno

Nojo,ale mě se to ukazuje na displeji,ta rychlost.Buď to právě tou neš´tastnou páčkou na ovládání PC cvaknu do ON,nebo OFF.Pak mi to začne pípat a psát na displeji překročení rychlosti.I přes to to teda musim zapnout páčkou tempomatu?A jí to nastavit?

Odesláno

1.) Melo by to byt jenom upozorneni prekroceni rychlosti.Priklad: Jedes 120km/h zmacknes tlacitko pro owerspeed a nastavis on a ono te to porad pri 120km/h upozorni pipnutim.

2.) Odchazi ti packa PP cize bud vymena celeho COOM (modul pod volantem)nebo kdyz sezenes pravou packu na sterace s PP tak vymenit ten zvrsek s pliskem.Taky jde opravit.

3.) Podle vseho nastal problem comunikace site a radio se tak trocha zblaznilo.Takze odpojit-zapojit baterii pripadne pri zapnutem klicku vytahnout konektory z radia a zapojit zpatky.

Odesláno

Takže při nějaké rychlosti si prostě nastavim do polohy ON a pokaždé dokud to nevypnu mě to upozorní..

No,s tou páčkou,na 206 stojí COOM osmičku,tak to tady na to bude aspon 10-12 litrů.Se asi poohlídnu po té páčce někde na vrakáči.Nebo jak píšeš straki007,tak by to mělo jít opravit?Což by teda bylo rozebrat a ??? Výměna nějakého toho plíšku,nebo porovnání?

S tím rádiem to zkusím.Jinak jak jsem ti straki007 před časem psal ohledně těch poblázněnejch kontrolek,tak od té doby vše v pořádku.Tak nevim,ani žádnou vlhkost jsem neoběvil,tak uvidím.Snad to bude dobrý ťuk,ťuk,ťuk

Odesláno

Takže při nějaké rychlosti si prostě nastavim do polohy ON a pokaždé dokud to nevypnu mě to upozorní..

No,s tou páčkou,na 206 stojí COOM osmičku,tak to tady na to bude aspon 10-12 litrů.Se asi poohlídnu po té páčce někde na vrakáči.Nebo jak píšeš straki007,tak by to mělo jít opravit?Což by teda bylo rozebrat a ??? Výměna nějakého toho plíšku,nebo porovnání?

S tím rádiem to zkusím.Jinak jak jsem ti straki007 před časem psal ohledně těch poblázněnejch kontrolek,tak od té doby vše v pořádku.Tak nevim,ani žádnou vlhkost jsem neoběvil,tak uvidím.Snad to bude dobrý ťuk,ťuk,ťuk

Odesláno

Odesláno

Odesláno

Odesláno

Kolečkem na té páčce si nastavíš buď funkci \"limit\" nebo \"cruise\".

Limit - tlačítky zezadu té páčky si nastavíš rychlost - nastavení rychlosti je vidět na malém displeji co je za volantem, třeba v obci 50km/h a tlačítkem z boku té páčky si zapneš nebo vypneš funkci limit. To znamená, že jedeš a jakmile dosáhneš nastavené rychlosti, auto samo ubere reguluje plyn tak abys nepřekročil nastavenou rychlost. Sešlápnutím plynu až na podlahu - je tam cítit takový odpor v pedálu - tě to nechá jít přes limit, funkce je ale stále zapnutá a při snížení rychlosti pod nastavenou to zase samo sepne.

Cruise - tato funkce je k dispozici pokud je zařazen 4. a vyšší rychlostní stupeň. Jedeš třeba po dálnici 130km/h a stiskneš tlačítko z boku. Na displeji se objeví aktuální rychlost, ty pustíš plyn a auto samo udržuje nastavenou rychlost dokud nesešlápneš spojku nebo brzdu nebo to nevypneš tlačítkem.

[upravil dne 31/10/10 15:46 Sagic]

Odesláno

Pozor podle roku výroby bych řekl, že nemá toto auto funkci omezovač rychlosti co je tu popisovaný (ovládání páčkou tempomatu) ale jedn tak zvané upozornění na překročení rychlosti a to se myslím nastavuje někde v RT3 jako pevný limit. Lze to využít například když stále jezdím jen ve městě tak si nastavím 50 a pak mě to pípne.

Já sám mám už ten novější popisovaný systém tak nevím přesně kde se to nastaví.

Odesláno

Jsem ja vedle nebo nekdo tady nademnou??? :D:D:D

Tridvirko mysli funkci owerspeed na PP.

Zkusim se podivat na nejaku packu jestli neudelam nejaky postup a foto.

Ano s tou funkci je to tak jak jsi napsal.Zapnes do on(doufam ze se bavime o tom cudlu na PP)a pokud to opet nevypnes tak te bude upozornovat.

Odesláno
Nemohl by jsi mi nějak poslat ten novější manuál, mám jen ten starý. Díky

Celý manuál mám stažený jen na C8 tak ti můžu poslat ten. Jinak to co jsem sem vkládal je přímo v serviceboxu.

Odesláno

Aho, ten C8 mám, myslel jsem že tenhle je pežotí. Ono v tom C8 není popsáno ovládání RT3 podrobně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...