Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, v sunnysoftu to budou mit taky, nejak mi nedoslo ze si nechat poslat folii na dobirku nebude moc levny ;) Ale protoze si z Brna, tak to nevim ...

Odesláno
Napsán autorem lamancha

Nevite nekdo kde sehnat folie na Palm Zire 71x72?

Jen upozorňuji, že pak hůř reaguje na dotek, obraz je hůř vidět a celkově je ta obrazovka i ten palm stejně navržený jako spotřební zboží.

Připomínáte mi babičku, co si dává igelitovej pytlík přez ovládání na televizi a když jí vypne, uklízí ho do originál obalu. Za dvacet let bude jako novej a může ho vyhodit v bezvadnym stavu.

Odesláno

No, ja to tam nemam. Folii sem vyhodil, protoze proto co si napsal :) Ale takle ten ipaq je celkem uz neprodejnej, displej ma skrabance, ktery sice nicemu nevadej, ale sou. Taky nemam rad skrabance na mym jeste peknym laku ...

Odesláno
Napsán autorem z3rg

No, ja to tam nemam. Folii sem vyhodil, protoze proto co si napsal :) Ale takle ten ipaq je celkem uz neprodejnej, displej ma skrabance, ktery sice nicemu nevadej, ale sou. Taky nemam rad skrabance na mym jeste peknym laku ...

NjN to je život, PDA asi těžko prodáš jako veterána, kdo ho používá na škrábance dlabe a kdo ne, tak nepotřebuje PDA.... :)

každý svého štěstí strojvedoucím.

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem lamancha

Nevite nekdo kde sehnat folie na Palm Zire 71x72?

Jen upozorňuji, že pak hůř reaguje na dotek, obraz je hůř vidět a celkově je ta obrazovka i ten palm stejně navržený jako spotřební zboží.

Připomínáte mi babičku, co si dává igelitovej pytlík přez ovládání na televizi a když jí vypne, uklízí ho do originál obalu. Za dvacet let bude jako novej a může ho vyhodit v bezvadnym stavu.

Znám lidi, co ten dálkovej ovladač z toho pytlíku s bublinkama vůbec nevyndali. A jedou přes bublinky...:D:D

Odesláno

2Vector : spotrebak je takrka vsechno, vcetne auta, a prece do nej rves prachy nejen kvuli opravam, ale i proto aby trochu vypadal k svetu, nebo treba jen proto, aby sis udelal radost, ale jestli se v tvem pripadu pletu tak se omlouvam.

Jinak Palm pouzivam dost ( a nepouzivam pouzdro-protoze mi nezalezi na poskrabanem obalu) a zvlast na cteni(proto zavrhuji ty bublinky), takze by me poskrabany povrch displeje celkem stval, proto tam mam ted ochrannou folii (rok), ktera byla pribalena a rad bych ji vymenil, co se tyce citlivosti a pruhlednosti, tak jsem nejaky velky rozdil nepoznal. Ale jinak samosebou diky za rady.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...