lamancha Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 Nevite nekdo kde sehnat folie na Palm Zire 71x72? Citovat
Pavca Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 A ve kterem meste? Projed internet, nemel by byt problem neco najit. v Praze v Kotve by ji meli mit, koukni na: www.sunnysoft.cz, Citovat
z3rg Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 Jo, v sunnysoftu to budou mit taky, nejak mi nedoslo ze si nechat poslat folii na dobirku nebude moc levny Ale protoze si z Brna, tak to nevim ... Citovat
lamancha Odesláno 7. prosinec 2004 Autor Odesláno 7. prosinec 2004 Diky za rady, mam v Praze kamose, tak to vyresim pres nej. Citovat
vector Odesláno 8. prosinec 2004 Odesláno 8. prosinec 2004 Napsán autorem lamancha Nevite nekdo kde sehnat folie na Palm Zire 71x72? Jen upozorňuji, že pak hůř reaguje na dotek, obraz je hůř vidět a celkově je ta obrazovka i ten palm stejně navržený jako spotřební zboží. Připomínáte mi babičku, co si dává igelitovej pytlík přez ovládání na televizi a když jí vypne, uklízí ho do originál obalu. Za dvacet let bude jako novej a může ho vyhodit v bezvadnym stavu. Citovat
z3rg Odesláno 8. prosinec 2004 Odesláno 8. prosinec 2004 No, ja to tam nemam. Folii sem vyhodil, protoze proto co si napsal Ale takle ten ipaq je celkem uz neprodejnej, displej ma skrabance, ktery sice nicemu nevadej, ale sou. Taky nemam rad skrabance na mym jeste peknym laku ... Citovat
vector Odesláno 8. prosinec 2004 Odesláno 8. prosinec 2004 Napsán autorem z3rg No, ja to tam nemam. Folii sem vyhodil, protoze proto co si napsal Ale takle ten ipaq je celkem uz neprodejnej, displej ma skrabance, ktery sice nicemu nevadej, ale sou. Taky nemam rad skrabance na mym jeste peknym laku ... NjN to je život, PDA asi těžko prodáš jako veterána, kdo ho používá na škrábance dlabe a kdo ne, tak nepotřebuje PDA.... každý svého štěstí strojvedoucím. Citovat
Petr605 Odesláno 9. prosinec 2004 Odesláno 9. prosinec 2004 Napsán autorem vector Napsán autorem lamancha Nevite nekdo kde sehnat folie na Palm Zire 71x72? Jen upozorňuji, že pak hůř reaguje na dotek, obraz je hůř vidět a celkově je ta obrazovka i ten palm stejně navržený jako spotřební zboží. Připomínáte mi babičku, co si dává igelitovej pytlík přez ovládání na televizi a když jí vypne, uklízí ho do originál obalu. Za dvacet let bude jako novej a může ho vyhodit v bezvadnym stavu. Znám lidi, co ten dálkovej ovladač z toho pytlíku s bublinkama vůbec nevyndali. A jedou přes bublinky...:D Citovat
lamancha Odesláno 9. prosinec 2004 Autor Odesláno 9. prosinec 2004 2Vector : spotrebak je takrka vsechno, vcetne auta, a prece do nej rves prachy nejen kvuli opravam, ale i proto aby trochu vypadal k svetu, nebo treba jen proto, aby sis udelal radost, ale jestli se v tvem pripadu pletu tak se omlouvam. Jinak Palm pouzivam dost ( a nepouzivam pouzdro-protoze mi nezalezi na poskrabanem obalu) a zvlast na cteni(proto zavrhuji ty bublinky), takze by me poskrabany povrch displeje celkem stval, proto tam mam ted ochrannou folii (rok), ktera byla pribalena a rad bych ji vymenil, co se tyce citlivosti a pruhlednosti, tak jsem nejaky velky rozdil nepoznal. Ale jinak samosebou diky za rady. Citovat
ROON Odesláno 23. prosinec 2004 Odesláno 23. prosinec 2004 tak co uz mas novou folii ? ps : co mas za palma ? Citovat
lamancha Odesláno 23. prosinec 2004 Autor Odesláno 23. prosinec 2004 2ROON:prinese ji jezisek ze Sunnysoftu;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.