Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ak by to bolo ono,tak ma caka oprava...a co to asi tak stoji...a je dobre menit obidva naraz? som aj zaregistrovany aj v service boxe a nevyznam sa tam ako zistim ceny a pod.

Odesláno

Vymeň len vadný, zvyčajne praskne manžeta a dostane sa dnu bordel a zhrdzaveje to. Môže to ale byť aj guľový čap ten sa tiež tak prejavuje - klepoce to len pri prejazde nerovností alebo aj na rovnej ceste? Ceny zistíš tak, že tovar dáš do košíka napr pomocou kódu alebo dvojklikom v pravom zozname keď to máš rozkreslené.

Odesláno

pozrel som sa tam,su tam dve manzety a jedna je vacsia a druha mensia...asi myslis tu vacsiu...je nejaka od oleja spinava,ale to asi nebude mat nic s tym spolocne,ci?Lebo aj kompresor od klimy je taky nejaky olejovy.Sporovnanim na druhej strane je uplne sucho.Nevidel som ziadne poskodenie manzety. :myslim Ked to robi iba s vytocenymi kolesami,moze to byt len ten klb alebo to moze byt popripade cap alebo nieco take-ine.

Odesláno

Kĺb klepoce rytmicky a mení sa s rýchlosťou auta, viac klepe keď je motor v zábere. Spodný čap klepe keď koleso podskakuje po diere, ale môže puknúť aj keď točíš z plného do plného rejdu pri státi alebo pomalej jazde.

Odesláno

godzilaTO daj auto na zdvihák alebo pridvihni tú stranu na ktorej ti to robí, pichni hlavu pod auto pohýb kolesom a sleduj či niekde nie je vôla. Ja som takto zistil vôľu na spodnom čape.

Odesláno

Keď to bude ten čap tak ten som nekupoval cez net ale v predajni autosúčiastok, museli ho objednať (momentálne ho nemali) je to SKF a stál cca.85€. Aj od výroby tam bol ten istí.

Odesláno

okej ...dikes Judes...sa na to bude musiet pozriet pan mechanik..ja som to aj zhodil dole a skusal som mykat a co ja viem co este..ale na nic som neprisiel...hm...domov to vydrzi est emesiac (dufam) a potom necham na to pozriet chlapcov..co mi ine ostane..

Odesláno

Ja som s tím tak jazdil skoro tri mesiace a to cez zimu až napokon mi to už nedalo a pri výmene kolies na letné som sa na to pozrel a musel som pristúpiť ku výmene toho spodného čapu, ložisko v ňom bolo totálne rozpadnuté.

Odesláno

ako to mam napisat....hmm...no ono to robi ked sa otacam a vytocim naplno do lava....vtedy ked sa pohnem ci uz do predu alebo dozadu....tak topocut...

vcera som napriklad sa musel na jednej uzskej ceste vyhybat oprotiiducemu autu a musel som po troska rozbitom terene ist a nepocul som ani tuk..,..hmm?preco to potom pocut len ked mam naplno vytocene....

dokonca som sa odviezol po kruhaci troska rychlejsie v noci zo 2 kola a nic som nepocul...hmm..:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...