godzilaTO Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 chlapci co to moze byt??? vytocim kolesa naplno do lava a ked sa pohnem tak pocut odtial take nepravidelne zvuky..klepanie...nestretli ste sa stym? Citovat
AnotherOne Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Mohol by to byť homokinetický kĺb, skontroluj manžetu či nie je porušená. Citovat
godzilaTO Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 a kde ho najdem?je vidiet volnym okom? Citovat
AnotherOne Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Je na poloosiach čo poháňajú predné kolesá. Tá vlnitá vec je manžeta, pod ňou je kĺb. Citovat
godzilaTO Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 ak by to bolo ono,tak ma caka oprava...a co to asi tak stoji...a je dobre menit obidva naraz? som aj zaregistrovany aj v service boxe a nevyznam sa tam ako zistim ceny a pod. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Vymeň len vadný, zvyčajne praskne manžeta a dostane sa dnu bordel a zhrdzaveje to. Môže to ale byť aj guľový čap ten sa tiež tak prejavuje - klepoce to len pri prejazde nerovností alebo aj na rovnej ceste? Ceny zistíš tak, že tovar dáš do košíka napr pomocou kódu alebo dvojklikom v pravom zozname keď to máš rozkreslené. Citovat
godzilaTO Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 pozrel som sa tam,su tam dve manzety a jedna je vacsia a druha mensia...asi myslis tu vacsiu...je nejaka od oleja spinava,ale to asi nebude mat nic s tym spolocne,ci?Lebo aj kompresor od klimy je taky nejaky olejovy.Sporovnanim na druhej strane je uplne sucho.Nevidel som ziadne poskodenie manzety. Ked to robi iba s vytocenymi kolesami,moze to byt len ten klb alebo to moze byt popripade cap alebo nieco take-ine. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Kĺb klepoce rytmicky a mení sa s rýchlosťou auta, viac klepe keď je motor v zábere. Spodný čap klepe keď koleso podskakuje po diere, ale môže puknúť aj keď točíš z plného do plného rejdu pri státi alebo pomalej jazde. Citovat
godzilaTO Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 tak to je skor cap,pretoze tam kde parkujem je nerovna cesta a robi to iba pri parkovani,kde sa musim tocit. Citovat
Judes Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 godzilaTO daj auto na zdvihák alebo pridvihni tú stranu na ktorej ti to robí, pichni hlavu pod auto pohýb kolesom a sleduj či niekde nie je vôla. Ja som takto zistil vôľu na spodnom čape. Citovat
godzilaTO Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 kde kupovat???autokelly???alebo mate nejaky iny zdroj suciastok???? samozrejme neviem est co to je,ale podla toho co sa pise na tom linku vyssie tak to bude cap.... Citovat
Judes Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Keď to bude ten čap tak ten som nekupoval cez net ale v predajni autosúčiastok, museli ho objednať (momentálne ho nemali) je to SKF a stál cca.85€. Aj od výroby tam bol ten istí. Citovat
godzilaTO Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 okej ...dikes Judes...sa na to bude musiet pozriet pan mechanik..ja som to aj zhodil dole a skusal som mykat a co ja viem co este..ale na nic som neprisiel...hm...domov to vydrzi est emesiac (dufam) a potom necham na to pozriet chlapcov..co mi ine ostane.. Citovat
Judes Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Ja som s tím tak jazdil skoro tri mesiace a to cez zimu až napokon mi to už nedalo a pri výmene kolies na letné som sa na to pozrel a musel som pristúpiť ku výmene toho spodného čapu, ložisko v ňom bolo totálne rozpadnuté. Citovat
godzilaTO Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 ako to mam napisat....hmm...no ono to robi ked sa otacam a vytocim naplno do lava....vtedy ked sa pohnem ci uz do predu alebo dozadu....tak topocut... vcera som napriklad sa musel na jednej uzskej ceste vyhybat oprotiiducemu autu a musel som po troska rozbitom terene ist a nepocul som ani tuk..,..hmm?preco to potom pocut len ked mam naplno vytocene.... dokonca som sa odviezol po kruhaci troska rychlejsie v noci zo 2 kola a nic som nepocul...hmm..:myslim Citovat
godzilaTO Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 no znie to celkom podobne ako u mna...len jja som to pozorovla len pri otacany...ale hned ako pridem do roboty to pojdem kuk...ak sa k tomu vobec dostanem... Citovat
vrtulnik76 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Kdo poradí kde výhodně koupit spodní čep na 407 SW:myslim Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Kdo poradí kde výhodně koupit spodní čep na 407 SW:myslim Ahoj kupoval jsem je tady měl jsem je do 3dnů. Jsou to:DF TC1700KIT skf france: http://www.automedik.cz/autodily.html?path[]=11947&path[]=101779&path[]=101808&path[]=266837&path[]=266899&path[]=266900 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.