Antares Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 Prosím Vás, jakpak mohu vložit ikonu pod své jméno? Nějak mi to nende, co je ta URL adresa ikony? Citovat
Pinďa Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Taky jsem na to nemohl přijít. Pak jsem skusil na své stránce na prvním obrázku klepnout pravým tlačítkem, otevřela se tabulka, já vybral vlastnosti, označil adresu obrázku a tu vložil do adresy. Záááázrak ono mi to funguje. Tak hodně štěstí,a? ti to vyjde!!!:papa:papa Citovat
Háďa Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 taky jsem s tím chvíli zápolil... nejdřív si nahrej obrázek do svých fotografií na hlavní stránce klubu, a pak když budeš do příspěvku diskuse vkládat fotku, klikneš na žlutou ikonku s horama a napíšeš adresu fotky http://www.peugeot-club.com/club/jpg/1410_1.jpg kde 1410 je ID číslo člena (v tomhle případě moje) a za podtržítkem \"_\" napíšeš pořadové číslo fotky z tvé fotogalerie (1 až 9) výhoda je, že na fotce se nezobrazí text \"photo from...\" Citovat
Kurt Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Hadra a v čom změním velikost obrázku? Zkus třeba IrfanView, XnView, ACDSee, Zoner Photo Studio,... Prostě ve skoro každém prohlížeči obrázků Citovat
EasyRider Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Ja jsem si fotku umistil na externi webhosting do pole Avatar v Uziv. panel/nastaveni vepsal jeji URL a na prvni pokus to klaplo.. ostatne stejnym zpusobem do fora vkladam i vsechny ostatni obrazky.. Tak doufam, ze nedelam neco spatne:roll:papa Citovat
EasyRider Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Ale moh bych se trochu uskrovnit se svymi 200px:D Koukam, ze tu v tomhle threadu mate vsichni velikost avataru max 130 - 150px, jak se pise v doporucenich.. :P Citovat
housing Odesláno 31. červenec 2006 Odesláno 31. červenec 2006 musis si uploadnut na net fotku ktoru tam chces mat a potom skopirujes link vo svojom profile pod avtar. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.