P607Olda Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Ostřikovače světel jsou žrout kapaliny. Denaturák dělá šedou mlhu na skle, to je na houby. Citovat
pastorek Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Občas je až neuveriteľné aké marketingové kraviny sa šíria svetom. Citovat
brslen Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 ostřikovače světel jsou jen žrouty kapaliny u dcery jsem odpojil motorek ostřiku světel a dolívá minimálně,jinak byla věčně bez kapaliny jsou to zrouti,ale na xenony se vzdycky davaji. Citovat
Guest servisman Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 to jo ,to máš pravdu ,vem že ostřikovače světel stříkají jen při zapnutých světel ,takže přes den svítíš jen aby jsi byl viděn a pokud potřebuješ očistit čelní sklo stříkají i na xenony.Tím ta kapalina ubývý rychleji dokonce Přema někde psal že dolívá častěji kapalinu než naftu . Jinak nemusíš míti xenony,dcera má obyč světla a má tam ostřikovače světel Citovat
P607Olda Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Bylo by dobré, mít na ostřikovače světel zvláštní vypínač. Octavia I to má tak, že světla ostřikují, až když držíš páčku více, než 3 sekundy. Citovat
brslen Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 jedine vzdycky vypnout svetla ostriknout a zapnout svetla.Jenze pokud jedes brzy rano nebo ted kdyz se zmenil cas a je brzy tma,tak je to v dupe. Citovat
OK406 Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Bylo by dobré, mít na ostřikovače světel zvláštní vypínač. Octavia I to má tak, že světla ostřikují, až když držíš páčku více, než 3 sekundy. Mám ostřikovače světel, ale na druhou stranu mám denní světla, ale stejně bych byl raději, kdyby se to dalo ovlátat samostatně a né najednou s ostřikováním předního skla. Citovat
Guest servisman Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 jedině to nějak udělat aby se o ostřikovalo jen při dálkových to by šlo Citovat
godzila.01 Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 A nebo tu funkci prostě odpojit jako to mám já a je klid Citovat
shwaara Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 IMHO to s tím naleptáním zas až taková kravina není Na A6 mám jedno přední světlo docela dost jakoby poškrábané. Ptal jsem se předchozího majitele, od čeho to je a prej to před zimou bylo OK a po ní KO. Takže asi agresivnější směs do ostřikovačů. Podotýkám, že jsem koupil auto od člověka, kterému docela věřím. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 To se mi moc nezdá že by nemrzka vadila víc plastu než laku.... Citovat
P607Olda Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Nemrzka je ten nejhnusnější šunt, hlavně, aby byl levný na výrobu. Něco jako izopropylalkohol, metyl, atd, já nejsem chemik. Ale když se tam připlete nějaký dichlor, nebo trichlor, tak to může solidně žrát plast. Koupil jsem jednou taky (levně!) nemrzku, která opravdu smrděla jak bolavé koleno - chlapi to vůbec nechtěli používat. Taky dělala šedý závoj na skle - po ostříknutí nebylo nic vidět. Jinak, tato diskuse je dost neurčitá v tom, že nemrzky nemají žádný název, značku, a cena se odvíjí od rozhodnutí prodejce. Takže je těžké napsat \"tahle je dobrá a tuhle ne\". [upravil dne 1.11.2010 11:01 P607Olda] Citovat
brslen Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 tezko rict jakou no,asi nebudu riskovat a nebudu tam lit nejake srajdy z kaufu atd. Citovat
P607Olda Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Těžko říct, že by zrovna v Kaufu nebo jakémkoli jiném, měli horší, nebo lepší kapalinu. Snad Mototechna staršího typu, kde jsou ještě klasické zvyky - nenapálit zákazníky. Já kupuji kapalinu v servisu, už třetí rok stejnou značku (nemá žádný název). Asi 20 Kč za litr, v ředění na - 20. (Bereme do firmy asi 250 l za sezonu). [upravil dne 1.11.2010 19:11 P607Olda] Citovat
godzila.01 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 P607Olda : To je nějaký drahý na to množství co berete ne ? V tomhle množství to mám za cca 3500kč (14kč/L) v prodejce a kdybych to prodával ředěný z -80°C tak bych se dostal někam na 10kč/L v prodeji.... Citovat
P607Olda Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Uvedená ceny je vč. DPH a je to neředěná na 20 st. Ředěná se někdy rozkládá zpět na vodu a kapalinu (především v samotné trysce, když se nestříká). Jízdou se kapalina odpaří a zbylá voda zmrzne. Dopravu neplatím, do toho servisu stejně jezdíme. PS: netvrdím, že kupuji nejlevněji, ale jsem spokojen. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Ale jo, to netvrdím, jen se mi to zdá docela hodně.... Já měl ceny samozřejmě taky s DPH a dokladem... Sám to neředím, jen jsem poznamenal že kdyby jo, cena by byla taková. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.