Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

uměl by mě někdo prosím poradit, jakým způsobem lze doplnit \"močovinu\" do nádržky pro FAP? Mám 307 SW, r.v. 2004, 1.6 HDi. Měl jsem takovou malou nehodu, doma při couvání a roztrhl jsem nádobu. Utrhnul jsem hadičku, vyteklo mě cca 2-3 litry tekutiny, no prostě hrůza. A jak si myslíte, dá se s takto poškozeným vozem dojet, například do servisu, pro tu náplň, případně k někomu, kdo to dokáže dát dokupy...

díky moc za pomoc:-)

Odesláno

Do vyčerpania nafty z nádrže s tým môžeš bez obáv jazdiť. Doplniť to môžeš sám, ale bude treba ísť na diagnotiku pre nastavenie hladiny - neviem, či tvoje auto má v nádobke plavák - niektoré ho nemajú. Náplň kúpiš len v Peugeot servise, tak si to tam nechaj rovno aj naplniť. Cena cca liter za liter.

Odesláno

Díky moc za rady, nádobu mam venku, už zavařenou, doufám, že dobře. Ale tak nějak jsem tam neviděl hrdlo, kudy dolít...:)

hadičku jsem urval nějakou přívodní nebo cosi. Každopádně venku. To ještě pořešim. A plovák...nejsem si jistej, myslim, že tam neni.

Jinak nadrž mam akorat plnou, asi 3 dny!:)

Nevíte tedy kudy nalívat?? těma maličkejma hadičkama..?:roll

Odesláno

Ahoj, spočítej si kolik dáš za všechno v servisu a pak asi zjistíš, že je nejlepší FAP úplně zrušit a máš klid nafurt:roker

Já to mám a zatím naprostá spokojenost..:papa

• O 4 týdny později...
  • O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...