74dave Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Můžete někdo poradit,ukázala se mě chyba \"Check engine oil level\" ten jsem dolplnil,ale chyba se mě před nastartováním znovu ukazuje.Musí se to vymazat na diagn.nebo může být ještě někde jinde problém. Citovat
AnotherOne Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Je to pomerne bežná chyba, robí to elektronická mierka, mne sa to objaví raz za čas. Keď máš podľa ručnej mierky hladinu ok tak sa nič nedeje. Chyba môže sama zmiznúť, zvykne sa objaviť po parkovaní na šikmej ceste. Citovat
74dave Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 V práci parkuju na šikmé ploše.Olej je podle měrky ok tak snad to bude ono.Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Je možné, že na to má vplyv aj kvalita oleja v aute. Mne to zvyklo hlásiť pár mesiacov pred výmenou hoci hladina bola ok. Od výmeny oleja ani raz. Citovat
74dave Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 Olej mám před výměnou už je koupenej doma jenom ten čas musím najít.Tak uvidim až vyměním. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Mě to také hlásilo. Po dolití ještě několik startů a pak to zmizelo. Je to dost citlivě nastaveno. Na rovině je olej nepatrně pod střed mezi ryskami a pokud je auto trochu nakloněno tak to hned hlásí. Citovat
godzilaTO Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 hej hej...to iste raz ukazalo mojej zene..parkovala zosikma(nufakom dolu) a pri starte po nejakej tej dobrej hodinke jej piplo ze olej...ostala vystrasena ze co spravila...a hned telefony...reku skus aj tak nastartovat...ved ked motor nebude chciet nastartovat nenastartuje...ale vsetko bolo ok...potom som to neviem ci nahodou necital v knihe na obsluhu ze to moze byt jedna z mnohych pricin... ale obcas ak mi pri rozbehu zhasne motor:mad: mi to vyhodi ..ale hned zmizne..ze too low oil...heh.. Citovat
74dave Odesláno 28. říjen 2010 Autor Odesláno 28. říjen 2010 Dneska už to přestalo hlásit chybu bude to asi opravdu tím stání na šikmé ploše.Jenom mě bylo divné,že to vydrželo hlásit chybu dva dni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.