Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžete někdo poradit,ukázala se mě chyba \"Check engine oil level\" ten jsem dolplnil,ale chyba se mě před nastartováním znovu ukazuje.Musí se to vymazat na diagn.nebo může být ještě někde jinde problém.

Odesláno

Je to pomerne bežná chyba, robí to elektronická mierka, mne sa to objaví raz za čas. Keď máš podľa ručnej mierky hladinu ok tak sa nič nedeje. Chyba môže sama zmiznúť, zvykne sa objaviť po parkovaní na šikmej ceste.

Odesláno

Mě to také hlásilo. Po dolití ještě několik startů a pak to zmizelo. Je to dost citlivě nastaveno. Na rovině je olej nepatrně pod střed mezi ryskami a pokud je auto trochu nakloněno tak to hned hlásí.

Odesláno

hej hej...to iste raz ukazalo mojej zene..parkovala zosikma(nufakom dolu) a pri starte po nejakej tej dobrej hodinke jej piplo ze olej...ostala vystrasena ze co spravila...a hned telefony...reku skus aj tak nastartovat...ved ked motor nebude chciet nastartovat nenastartuje...ale vsetko bolo ok...potom som to neviem ci nahodou necital v knihe na obsluhu ze to moze byt jedna z mnohych pricin...

ale obcas ak mi pri rozbehu zhasne motor:mad::mad: mi to vyhodi ..ale hned zmizne..ze too low oil...heh..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...