MirasCC Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Příští pátek jedu na otočku do Bratislavy, konkrétně se potřebuju dostat do Špitálský. Nějaký to placený parkoviště by se tam kolem našlo, ale vzhledem k tomu, kdy plánuju do Bratislavy dorazit (kolem osmý ráno), tak zvažuju, jestli vůbec do centra zajíždět. Co na to místní? Mám to pokoušet, nebo bude rychlejší a levnější nechat auto někde na kraji a do centra se dopravit městskou? Koukal jsem, že třeba hned z Dúbravky bych se dostal tam kam potřebuju tramvají celkem pohodlně. A je to blízko u dálnice... Zdržím se tak 3 až 4 hoďky a zase jedu nazpátek. Tak budu za případný tipy, jak to provést rád Citovat
Y2K Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Radsej tam nechodit A mestsku pouzivat tiez nie je vyhra... Ale nie, asi ti moc neporadim, ale kusok odtial mas Tesco, co tak to nechat tam? Neviem kam presne ides, ale Spitalska by mala byt tak 15 min pesi. Teda ak myslime tu istu [upravil dne 27.10.2010 15:29 Y2K] Citovat
MirasCC Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 Asi myslíme tu istu Tesco je tam odtud asi 500 metrů. Konkrétně My Bratislava. Ale nikde jsem nenašel, jak by to bylo s parkováním tam Citovat
Y2K Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 No iba klasicky pred Tescom, zdarma Volne opustene auto na velkej parkovacej ploche. Ale to asi tak nechces ze...kde je tam blizko nejake platene, strazene vazne netusim Citovat
MirasCC Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 Na hlídaným parkovišti netrvám, klidně auto nechám i někde na sídlišti. Jde mi jen o to, abych se tam dostal snadno bez dlouhýho poskakování v kolonách a abych tam mohl stát půl dne, aniž by mi auto odtáhli Jestli bude parkoviště placený nebo ne je mi taky celkem jedno (ale víc jak 1€ za hodinu by se mi fakt platit nechtělo). Citovat
Y2K Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Tak to Tesco mas asi idealne.... Stat tam mozes aj cely den (aj rok ), na sidlisku parkovat sa tam da tiez vsade, Petrzalka je betonova dzungla, len neviem ako to tam bude v tom case s miestom, samozrejme ho tam je vzdy malo, ale pri tom Tescu problem nebyva. Neviem odkial pojdes, ale ak od Brna, tak sa aj tam dostanes celkom v pohode bez vacsich kolon. Problemy byvaju na pristavnom moste a tadial zrejme nepojdes Citovat
MirasCC Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 OD TESCO - Rajská ulica: 1 EUR/30 min. http://visit.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700013&id=1027&p1=11024174 Citovat
Y2K Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Ale Rajska ulica to je Tesco v starom meste Tesco v Petrzalke by mala byt Panonska ulica Tam by sa nemalo platit ak si spravne pamatam [upravil dne 27.10.2010 16:30 Y2K] Citovat
fifinka8 Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Kusok od spitalskej je kamenne namestie kde je tesco, takze by som to asi nechal tam ... Rataj ale zo spitalskou s velmi velkou dopravnou spickou ... Pri najhorsom, kamarat ma na spitalskej kaviaren, v dvore, sukromne parkovanie ... Ale oni otvaraju az o 10 tej hodine rano, a asi ho tazko prehovorim, aby tam rano isiel s race ... Inak napriklad na spitalsku sa dostanes od polusu, nechat to niekde pri poluse, za polusom je napr parkovanie zdarma, a odtial ide elekricka rovno na marianske, co je 5 minut chodze peso ... Nejdes nahodou do DKM group ? Citovat
Y2K Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 tak vidim ze som sa mylil sorac, spitalska je asi ozaj pri kamennom namesti, tak zabudni na vsetko co som ti pisal, treba hladat novu alternativu Zaujimave je ze google to nasiel v Petzke Este raz sorry Citovat
milan78 Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 cau , mozes skusit stastie s parkovanim na kartu okolo modreho kostolika to je grosslingova , volne miesta byvaju trosku dalej na jakubovom namesti tam sa celkom da kusok dalej to mozes nechat zadarmo bud pri novom SND alebo trosku dalej pri vyskovej budove J&T je obrovske parkovisko - to je vsetko pribinova celkom dobry pristup od mosta apollo a na spitalsku to mas potom s prechadzkou 15-20min. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 já stojím v Blave vždycky na Miletičovej, hlavně proto,že tam umím zajet , a na Špitálsku to máš kilometr šlapcukem Citovat
Fusion Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Mě se vždycky podaří zaparkovat u pošty na SNP. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.