JurajTT Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Mám problém so zadnou sedačkou, manželka viezla nejakého múdreho pasažiera a tomu sa podarilo sklopiť operadlo zadnej sedačky tak ako je to na obrázku - neviem či nevystupoval systémom že preliezal cez sklopené operadlo a pritom to silou alebo vlastnou váhou posral... Kolík označený červene by mal byť v polohe označenej zelene. Bráni tomu ale plech označneý šrafovane. Neviem ako teraz dostať operadlo do správnej polohy, maturoval som nad tým zhruba dve hodiny ale nijak sa mi to nepodarilo. Nestretol sa s tým niekto?? Citovat
Haryk Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Chtěl jsem na to kouknout a nesundal jsem plast,drží jako sv..a ,dej vědět jak ho dát dolů a pak se kouknu Citovat
MotoMoto Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Dolů jde ale už tam pak nedrží a pokud drží tak špatně. Citovat
filas1 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Já ty krytky kupoval nový, protože mi sedačka spadla a krytky se ulomily. Jsou tam jen nacvaknutý, ale musí se tomu zevnitř nejakým šroubovákem pomoct a uvolnit ty západky. Pokud to budeš rvát silou, utrhneš je. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 A zkusil jsi je pak ty nové zase sundat? Právě že mám pocit že to nejde, že se to vždy ulomí. Citovat
filas1 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Sundaval jsem ty starý, zevnitř jsou takový zobáčky (západky), které je potřeba šroubovákem zatlačit. Pak se to dá vyndat. Když se zmáčkne čalounění, tak je tam trochu vidět. Citovat
JurajTT Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 Tak konečne som sa dostal k tomu aby som sem hodil zopár foto z dnešnej opravy: foto opravy Operadlo nebolo nutné dávať dolu, na to som ale prišiel až keď bolo vymontované. Stačilo odklopiť západky ( je to znázornené na fotkách ). Vymenil som vzájomne aj sedadlá v poslednej rade za krajné sedadlá v strednej rade. Dôvodom bolo to že sa mi nedarilo odklápať krajné sedadčky v strednom rade. Zadné sú pravdepodobne novšie pretože je tam trochu inak riešený mechanizmus na odklápanie. Na sedačkách staršieho typu je je mechanizmus prepojený kovovou trubkou tvaru širokého U - synchronizuje pravú a ľavú stranu. Je to osadené do plastových malých výliskov ktoré boli pravdepodobne zle konštrukčne riešené a asi v ďalších ročníkoch upravené. Ak sa k tomu dostanem urobím z toho foto. P.S. Na služobnom Galaxy sú zadné sedačky neporovnateľne jednoduchšie, tieto mi pripadajú až nehorázne komplikované... [upravil dne 26/10/10 18:59 od JurajTT] Citovat
MotoMoto Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Já mám pocit že střední krajní sedačky to mají tak že po sklopení opěradla dopředu se odklopí celé sedadlo aby se dalo nastoupit dozadu. Jednotlivé typy jsou sice zeměnitelné, ale liší se v této fukci.Přišel jsem když jsem je zaměnil, že to takto je. Citovat
JurajTT Odesláno 27. říjen 2010 Autor Odesláno 27. říjen 2010 Ja som to práve kvôli tomu menil, tie úplne zadné mali tiež túto možnosť - boli síce inej farby ale to som neriešil pretože som na ne dával poťahy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.