snowboy Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 Tak se trochu ochladilo a zjistil jsem, ze mi 306 malo topi, kdyz je to naplno, tak fouka vlazny vzduch. Kapaliny v chladici je dost, kdyz odsroubuju odvzdusnovaci ventil, tak vystrikne voda a pak ale netece nic, predpokladam, ze to asi bude spatne. Je mozny, aby byl zacpany radiator? Citovat
Pajda Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 Možný to je. Zkus vyndat termostat a hadicí celej systém propláchnout. (Nedávals do chladiče někdy ten blivajs proti děravému chladiči) Podívej se ještě na kohout topení, jestli se opravdu hýbe. Citovat
olda Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 Zkontroluj táhlo ke klapce na vzduch,kámošovi se uvolnilo,klapka úplně neuzavřela přívod studenýho vzduchu taky to jen vlažilo.Stačí sundat ovladače na topení a uvidíš. Citovat
zoby Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 a máš na budíkách teploměr vody? abys měl kontrolu že je chladící kapalina dost teplá. nemůže to dělat termostat. mě totiž dlouho trvá než to začne topit a teplota při normální jízdě vyleze jen na 70 stupňů. kolik stojí termostat-auto viz podpis a může mít nedostatečná teplota motoru vliv na výkon? jako že asi má-ale jestli je to nepoznatelný rozdíl nebo třeba 20% [Editován dne 4/12/04 zoby] Citovat
snowboy Odesláno 4. prosinec 2004 Autor Odesláno 4. prosinec 2004 to zoby : teplomer na pristrojovce mam, voda je tepla,v tom bych problem nevidel, kdyz ale sahnu na hadice co jdou z chladice a ty co jdou z radiatoru topeni, tak ta z radiatoru je vlazna, ta co jde dovnitr je vyrazne teplejsi. to Pajda : asi budu muset ten system proplachnout, ale zkusim asi jen ten okruh topeni. Jeee, ale jak se mi do toho nechce Citovat
Hadra Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 já bych ti dal trochu tepla z mojí 106.Já bych tam zdechl, to topí tak za půl minuty po nastartování Ale jako prase:papa Citovat
sipka Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 měnil jsem radiátor před měsícem. Taky to málo topilo a trubky od radiátoru byly vařicí. A teď si nemůžu vůbec stěžovat. Když jsem ten radiátor následně rozebral tak byl pěkně zadělanej usazeninama Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.