Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

automat ... 3dnavi... pekna vybava, ...K tomu dvd ... nikde jsem to na salone nevidel a ani sami mi to neumeli rict: Prehrava to dvd normalne na vylkopnou obrazovku? Umi to zobrazovat treba fotky z dvdcka?

Odesláno

DVD to samozřejmě přehrává , nikoliv za jízdy, (pořád to nikdo neumí odbloknout :( ) Fotky to myslím neumí, onehdy když bylo nové jsem to testoval, ale nejsem si zcela 100% jist. Někdy to ještě testnu. Jinak automat je opravdu famozní. :super

Odesláno
DVD to samozřejmě přehrává , nikoliv za jízdy, (pořád to nikdo neumí odbloknout :( ) Fotky to myslím neumí, onehdy když bylo nové jsem to testoval, ale nejsem si zcela 100% jist. Někdy to ještě testnu. Jinak automat je opravdu famozní. :super

nebude tam len nejaky kablik ako napr. Volvo ? podla schemy zapojenia by sa to dalo zistit ;)

Odesláno
DVD to samozřejmě přehrává , nikoliv za jízdy, (pořád to nikdo neumí odbloknout :( )

Obraz by šel odbloknout, zeptej se Přemy.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Už má najazdené 32 km! 2,0 hdi, manuálna prevodovka, vyhrievané sedačky, ťažné zariadenie, presklená strecha, el. vyhrievané spätné zrkadlá, xenóny.....

post-32989-14109614493273_thumb.jpg

Odesláno

My jsem dali dozadu 3 lyže v obalu a plno báglů, pravda ale je, že já mám lyže 1,5 m a větší už nemáme :D, takže naše rodinka rakev nepotřebuje :P.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...