Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

kuci nechá se seřídit ruční brzda ? ležel jsem pod tím a štelovat to moc nejde, spíš mě připadá,že mám už slabé destičky a lanka jsou tím jaksi prodloužena?

díky za každou radu :(

Odesláno

to lanko je levé kolo a lanko v bovdenu pravé,a utáhnout to víc nejde ,tak asi dojde na destičky :( a jiné štelovaní není

[upravil dne 23/10/10 od Haryk]

Odesláno

dyť já věděl,že poradíte, na tohle jsem já bl..c zapoměl, dělal jsem tohle už u Favorita,ach ta skleroza

,ale trochu brzo ;)

Odesláno

Taky jsem měl dlouhej chod ruční brzdy než zabírala. Vše v čem byl problém byly zatuhlé lanovody a zatuhlé páčky na brzdičích.

Když jsem toto vše rozhejbal tak jsem najednou musel to štelování lanovodu vrátit do původní polohy.

Zkontroluj si jestli se ti vrací ty páčky na brzdičích.

• O 2 týdny později...
Odesláno
lanovody mám promazané v dubnu a páčky taky,ale ješto radši s kouknu, náhoda je blbec

tak kuci, Plaz měl pravdu, zamrzlé lanovody,znova jsem to promazal a ručka funguje jak má, Plazi :super

• O 4 týdny později...
Odesláno

fakt stačilo VÉ déčko, já stříkal (Vé déčko) a kluk tahal za páku aby to pořádně zalezlo co nejdál a pohoda,teď radši každou chvilku zatáhnu ručku aby zas nezatuhla

Odesláno

pro jistotu pokaždé jak teď jedu s autí, tak tahám zaručku,před tím jsem jen dal P a ručku neřešil,proto ,,zamrzla\":myslim

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...