Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžeš to zkusit :-D ! Je to kokotina, olej stárnutím ztrácí aditiva, zanáší se karbonem ... Čekám kdy se objeví nějaký alfista a poučí nás o oleji pro svého miláčka

Odesláno

Na svém \"pažoutkovi\" to rozhodně testovat nebudu.

A kdyby to byla pravda, tak nakonec stejně do servisu musí minimálně vyměnit filtr - nebo žeby další SciFi \"Nekonečný filtr\"?

Odesláno

Ty kraaaaso.

Tak to jsem se radeji ani nedodival.

A pak kdyz se na 1,6 HDI zadre turbo,tak se budou skrabat po hlave a rikat\"kdepak soudruzi z NDR asi udelali chybu?\"

Odesláno

na nasom malom P106 som menil olej tento tyzden,mal 9000km a bol rok stary,po vymene ide motor ovela tichsie,takze asi tak,,,,,,,,inak bol to valvoline ale dalsiu vymenu ide naspat TOTAL :super

Odesláno
Když se naleje do motoru čerstvej olej, tak je skoro \"čirej\", když se vylejvá je černej? Proč asi? :D

Zkoušet nebudu :)

Jestli k tomu můžu něco dodat, tak olej zčerná už po první jízdě ;) Já osobně tenhle způsob výměny (nebo spíš něvýměny) zkoušet taky nebudu

Odesláno

No toto je zaujimava tema. A co ked je auto v zaruke a musim ist po 30 000km na serv.prehliadku inak stratim zaruku? Hm.

Pravdou vsak je aj to ze na kazdej poondiatej vymene oleja mi nauctuju vsetko mozne aby na mne zarobili. (cca 270 euro po kazdych 30 000km)To uz dopredu vravim aby iba vymenili olej a filter.Tie ich tahy ako doliatie vody do ostrekovaca atd...uz poznam.Zauctuju taku cenu ze za tie prachy si mozem kupit cely sud naplne do ostrekovaca...

No a ked bude mat auto 120 000km alebo po zaruke,to je mi jedno ci raz za cas vymenim olej v motory pre pokoj v dusi.

Keby mi pani z Mecedesu dali na 10 rokov Medaka na skusku bez vymeny oleja-rad by som im to odskusal..:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...