Haemorrhage Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Ahoj. Z výdechů na palubovce je slyšet jakoby vrčení ventilátoru. Při vyšších otáčkách to už slyšet není a když vypnu větrání tak to přestane. Může to dělat asi jen motor v klimatizéru ne? Má s tím někdo zkušenost? Dá se nějak ten ventilátor nebo motor vyndat bez demontáže palubovky? Přijde mi, že to dělá jen když je v autě zima. V letě a když se teď vytopí tak to přestane. [upravil dne 22/10/10 od Haemorrhage] Citovat
Haemorrhage Odesláno 30. listopad 2010 Autor Odesláno 30. listopad 2010 No vyndal jsem ho s pod palubky. Da se to bez nejaky demontaze jen je blbej pristup. Celej rozdelal a vycistil a promazal loziska. Vratil ho. Den dva to bylo ok a uz to dela zase. Takze to resim tak, ze uz tohle auto zacinam jebat. Protoze je to jen a jen o nervy. Citovat
Eťa Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Mě to dělá to samé. Je.. to už dva roky. Citovat
dyno Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 me vrci zatim jen vic na druhou nejvysi rychlost a na nejvysi uz to neni slset prehlusi to zvuk vzduchu jo a to ze vrci je znamka ze funguje a fouka horsi je kdyz nevrci [upravil dne 30/11/10 18:25 dyno] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.