Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci a holky, objednal jsem si obyčejné beru ultra jednobodové za 60Kč/ks a poslali mi omylem tyto: http://www.katalog-autodilu.cz/p-2652234/bmw/3-kombi-e46-10-99-09-05/328-i-2793ccm-142kw-193hp-10-99-06-00/motor/zapalovani-zhaveni/zapalovaci-svicka-beru-ultra.html?cPath=55_178891_205168_274390_274395. Na LPG se prý vícebodové nehodí :fnuk. Co myslíte mám je tam dát, nebo radši ne? Díky za rady a názory

Odesláno

dej Bosch FR7DE (nebo FR7DC+) jezdim s nima na LPG bez problemu, jsou to svicky co se davaji jako origo (jen u peugeotu jsou v krabicce peugeot)

vicebodove opravdu na LPG nejsou nic moc extra ( a dle mych zkusenosti ani ty svicky pro LPG nijak extra nejedou) vzdy se mi osvedcily jen ty origo predepsane Bosch

Odesláno

Já jsem s obyčejnýma Beru Ultra za pár kaček spokojen, měním při každé výměně oleje a zatím bez problému. Chtěl jsem zkusit ty co doporučuje Ferry, ale jsem je nikde nesehnal :( . Jen jsem si říkal, když mám takové drahé svíčky, že je zkusím. Vrátím je a vyměním za obyčejné a vyzkoušené :myslim

Odesláno
dej Bosch FR7DE (nebo FR7DC+) jezdim s nima na LPG bez problemu, jsou to svicky co se davaji jako origo (jen u peugeotu jsou v krabicce peugeot)

vicebodove opravdu na LPG nejsou nic moc extra ( a dle mych zkusenosti ani ty svicky pro LPG nijak extra nejedou) vzdy se mi osvedcily jen ty origo predepsane Bosch

Tak jsem si objednal Ty Bosch FR7DC+, mám nějak upravovat kontakty, když jezdím na LPG, nebo to nechat, tak jak je to nastavené?

Odesláno

muzes lehce sklepnout na 0.7 (nastaveno je tusim 0.9) ale ja s nima nedelal nic, jak jsem je vyndal z krabicky tak jsem je tam dal

[upravil dne 25/10/10 od Ferry]

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Zdravím.Chystám sa meniť sviečky na peugeot 406 objedmu 3,0 l 6V .Viete mi poradiť?Predpokladám že keď odšróbujem horný plastový kryt motora,ten kde sa nachádza aj víčko na dolievanie oleja tak sa dostanem k trom sviečkam.Ale ako sa dostanem k ďalším trom?Nachádzajú sa pod tým hliníkovým saním?Stačí ho odšróbovať alebo je treba dodržať volajaký prísny postup? zajtra sa na to chystám,takže keď má niekto čas na písanie mohol by mi poradiť ešte dnes :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...