Jarouš307 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Jak tu bylo už popsáno, tak styl jízdy má na spotřebu vliv docela dost. Já to poznal sám, protože před 307čkou jsem měl deset let 405tku v automatu, a člověk si fakt zvykne:D .Samozřejmě jízdu s manuálem nezapomeneš, ale efektivně řadit, vyhovovat motoru atd. se jako by znovu učím.A den ode dne si při stejné trase cca 30 Km odečítám PP a vidím zlepšení u průměru spotřeby-Taková moje osobní hra:aut Tak přeju trpělivost se Lvem:roker Citovat
deddo306Break Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Ahoj,ja som tiež kúpil auto ktoré malo stočené km a poviem ti o dosť.Mal som problém že auto dosť skackalo a pod.Po výmene váhy to je ovela lepšie aj čo sa týka spotreby.Píšeš,že máš športový filter,skús dať originál čo tam má byť,vraj tie športové u HDI nerobia dobre váham vzduchu.Radšej si ju skontroluj či je ok poprípade ju vyčisti,pozor velmi opatrne sú na to prípravky.Neviem aký interval výmeny oleja dodržiavaš ale aj výmena oleja u mna spravilo niečo auto ide ovela tichšie a lepšie,aspoň moje pocity.Poprípade skús inú značku nafty s aditívom.Inak o spotrebe sú tu fakt hufy tém,tak treba hladať.A s tým štýlom jazdy je to fakt pravda.Treba skúšať. Citovat
Leos Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Celý problém je v tom, že motor hlásí chybu. V takovém případě počítač nastaví nouzový režim motoru a projeví se to mimo jiné na velké spotřebě. Citovat
dyno Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 tak jsem udelal pokus prvni ten ze sem tomu daval docela napit - prudke rozjezdy po meste a po dalnici i 190kmh a spotreba podle PP po ujeti 700km 7,9l skutecnost 7,1l/100km a druhej s lehkou nohou takze dojezdy ke krizovatkam skoro bez brzdeni plynuly rozjezd rychlost do 110kmh a spotreba klesla na PP na 7,0l/100km a skutecnost svete div se 5,6l takze sem naprosto spokojen a timto dekuji i zdejsimu magovi \"straki007\" ktery me zbavil ty zatky ve vejfuku softverove a i pridal neco koni pod kapotu mohu doporucit jo a jezdim 50procent mesto a 50procent mimo [upravil dne 6/11/10 23:13 dyno] Citovat
CelticGirl Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Tak po výměně vstřiků mi klesla spotřeba na 6,3 dle PP, ještě to změřim normálně dle skutečnosti, ale asi to sedět bude.. předtím mi těch 8,5 taky sedělo :-D Citovat
Groll Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Tak po výměně vstřiků mi klesla spotřeba na 6,3 dle PP, ještě to změřim normálně dle skutečnosti, ale asi to sedět bude.. předtím mi těch 8,5 taky sedělo :-D tak to už po těch peripetiích musí být příjemný pohled, na tu spotřebu, co? Citovat
CelticGirl Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 na spotřebu zatím ano ;-). Teď už jen čekám, kdy se podělaj další věci ;-)) ještě to chci dostat níž ;-). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.