Qcko Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Ja mam plastovy MOOG, maju okolo 40000km a stale nic neklepe a pekne vsetko sedi, to iste aj vsetky capy, mozem odporucit... inak marko ma pravdu, kovove boli pre stary model, facelifty uz mali plastove tycky (co sa tyka originalu) ... A preco nie flexa? Vsak je to pohodlne a rychle, demontaz za minutku :D:D ... [upravil dne 10/12/10 14:45 Qcko] Citovat
švícko87 Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Ty TORXy jsou zlo. Taky když jsem měnil jsem měl problém.Staré jsem nemusel řezat,stačilo odstranit gumu a chytit je Knipexama ( zlatý to nástroj,ikdyž poměkud drahý ) - povolil jsem. A co se montáže nových týkalo.Protočil jsem i nový TORX , udělal jsem si do závitu drážku a plochým šroubovákem podržel. Od ted budu volit pouze imbusové aretace. Citovat
AKCZ Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Ty TORXy jsou zlo. Protočil jsem i nový TORX Pokud pouzivas spravne naradi a presnou velikost TORXu tak zas takove zlo to neni.. pokud si to protocil troufam si tvrdit ze je to v rukach nebo ve spatnem naradi Qcko... ad. Flexa .. chapu ze je rychla ale kdo ji nema po ruce je zbytecny si tim pridelavat praci Nicmene u starych je to jistota jak je sundat bez namahy to je fakt Citovat
AKCZ Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Jak ukroutil?Mě se torx protáčí i na nové tyčce. Na kazde tycce se kloub protaci proto je treba ho torxem pridrzet.. a to tak aby se Ti i ten torx neprotocil.. pac pak uz to nemas za co pridrzet a tycku nepridelas.. pripadne znicis.. Citovat
virnik Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 ja som ich vymenil za 10 minut a celkom v pohode Citovat
ozzy56 Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 stabil. tyčky na Oply mají zploštění od manžety na 17 klíč a jdou povolit bez problémů--frantíci by se mohli přiučit...,i když nejlepší na povolení je ta malá flexa Citovat
Guest modrák 306 Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 zdravím.. nedělaj nějaký sportovní tyčky stabilizátoru? Citovat
Qcko Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Ja som si na demontaz nasiel novy postup, vrtnem do capu dieru,strcim tam klinec a v pohode to iba uvolnim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.