Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja mam plastovy MOOG, maju okolo 40000km a stale nic neklepe a pekne vsetko sedi, to iste aj vsetky capy, mozem odporucit...

inak marko ma pravdu, kovove boli pre stary model, facelifty uz mali plastove tycky (co sa tyka originalu) ...:papa

A preco nie flexa? Vsak je to pohodlne a rychle, demontaz za minutku :D:D:D ...

[upravil dne 10/12/10 14:45 Qcko]

Odesláno

Ty TORXy jsou zlo. Taky když jsem měnil jsem měl problém.Staré jsem nemusel řezat,stačilo odstranit gumu a chytit je Knipexama ( zlatý to nástroj,ikdyž poměkud drahý ) - povolil jsem. A co se montáže nových týkalo.Protočil jsem i nový TORX :(, udělal jsem si do závitu drážku a plochým šroubovákem podržel. Od ted budu volit pouze imbusové aretace.

Odesláno
Ty TORXy jsou zlo. Protočil jsem i nový TORX

Pokud pouzivas spravne naradi a presnou velikost TORXu tak zas takove zlo to neni.. pokud si to protocil troufam si tvrdit ze je to v rukach nebo ve spatnem naradi :)

Qcko... ad. Flexa .. chapu ze je rychla ale kdo ji nema po ruce je zbytecny si tim pridelavat praci ;) Nicmene u starych je to jistota jak je sundat bez namahy to je fakt :D

Odesláno
Jak ukroutil?Mě se torx protáčí i na nové tyčce.

Na kazde tycce se kloub protaci proto je treba ho torxem pridrzet.. a to tak aby se Ti i ten torx neprotocil.. pac pak uz to nemas za co pridrzet a tycku nepridelas.. pripadne znicis..

Odesláno

stabil. tyčky na Oply mají zploštění od manžety na 17 klíč a jdou povolit bez problémů--frantíci by se mohli přiučit...,i když nejlepší na povolení je ta malá flexa :)

• O 1 rok později...
Guest modrák 306
Odesláno

zdravím.. nedělaj nějaký sportovní tyčky stabilizátoru?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...