Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takhle mi chytla 405 GRD, od pojistkovky. Vypotřeboval jsem na to desetikilovej hasičák, oheň uhasil a do deseti vteřin to opět chytlo. V tom ale přijeli hasiči a dohasili oheň. Baterka byla pořád pod proudem a proto to mělo snahu pořád hořet, dokud nevybouchla.

Odesláno

To Existujuci: ano, ale ty mas este pred FL model a tam bol problem so zväzkom ku ABS a na to aj bola zvolavacka. Kdezto to auto co hori je uz po FL model a tam uz chyba zväzku ABS nebola.

Odesláno

Ja myslim ze se bat nejak extra mc nemusite.

Auta na kterych jsem to delal byli tukle,pripadne bourane,takze tam k naruseni svazku dojit mohlo.

Jde o svazek k cerpadlu GEP na strane spolujezdce pod blatnikem.

Ted asi pred tydnem jsem mel 307 po FL a bylo to tam(ta napriklad bourana nebyla),bylo odymene svetlo a taky uz spaleny konektor silovych kabelu k cerpadlu.

Zkuste si t nekdo pro zajimavost zkontrolovat a hodte to sem na sklo.

Mozna by to mohl byt podnet k odeslani info pro PSA a nasledne svolani vozidel:D

Odesláno

Podobné video mi poslal známý, když jsem měl auto 1.den a za video přidal hodně smajlíků, pak si koupil Corsu, takže jsem mu ty smajlíky oplatil :aut:).

[upravil dne 22/10/10 od Pa.vlos]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...