Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na dia bacha. Nejprv mi děli dia na Boschákovi a tam bylo vše OK. Pak nevim na čem, ale už to tak růžově nevypadalo. Hodnoty tam poskakovali. Jde o frekvenci odečítání tý diagnostiky. Jinak když už nebudeš vědět co s tim, tak zkus p. Weisbauera z Petroviček. http://www.ruda-autoservis.stranky1.cz/ z Ještětic to není tak moc daleko. Mě pomoh, kdy už se všude mýho auta báli.....

• O 2 týdny později...
Odesláno
ted posledni dobou resim problem ze auto pocukava kdyz je stidene i teple,studne prestava i jet pokud neuberu a pak zase nepridam plnej plyn,po chvilce se sebere.na dia ukazovala neverohodny signal potenciometru,zkusil jsem jiny a je to stejne.nekdo nejaky napad?dekuji

Jen bych chtěl vědět o jakém potenciometru je řeč??

Díky. :)

Asi snimac polohy plynoveho pedalu ne:papa

Odesláno

a diagnostika nic neukázala? Taky nevím co s tím,dělá mi to samé.postupně měnit všechno co by to mohlo být je nesmysl,bezedná studna.Taky to klidně může být i něco elektronického......

Odesláno

no mluvil jsem s ním jen přes tel...zítra si jedu pro auto a povezuho ještě k jednomu borcovi...

ale co mi tak říkal tak zkoušeli měnit vše a dělalo to pořád...jen čerpadlo ne to nemají...

a tobě když to cuká lítá ti aktuální spotřeba??

Odesláno
no mluvil jsem s ním jen přes tel...zítra si jedu pro auto a povezuho ještě k jednomu borcovi...

ale co mi tak říkal tak zkoušeli měnit vše a dělalo to pořád...jen čerpadlo ne to nemají...

a skusali vymenit aj ten DRV ventil? :)

Odesláno

čoveče ani nevím,kuknu až to cukne,dnes mi to cuklo asi jenom 5 za 50km,zítra kuknu na tu spotřebu a fám vědět.tobě to jak škube často?

Odesláno

zborda:mě to cuká pořád když to jen lechtám....

no v servisu zkusily vše a bezvýsledně...další potenciometr,nový drv,snímač tlaku nafty,jiná váha atd....po vymzání chyb chvilku ok pak se to vrátí..

zítra jde na řadu vyměnit čerpadlo...doufám že to je tím...

• O 4 týdny později...
Odesláno

straki007:na 80?jak to myslíš?rychlost? dělá mi to za každé rychlosti. dnes když jsem jel do práce tak jsem přidal otáčky vylítly a drželi se chvilku pak spadly...nešlo to vytočit do 2500tis a celkově lenivé....a večer jsem přišel chytlo to normálně a tak 1km to jelo ok pak jsem přidal plnej držel jsem ho a zas to začlo cukat pal pc mi ukazoval že tam jde málo nafty než normálně...

to já bych se zastavil kdyby si nebyl cca 200km ode mě..:(:(

jestli aspon tušíš mohl by si mě nasměrovat co mám ještě zkusit??díky

Odesláno

No myslel jsem ze tam budes mit klapku.Nemas.

Takze kdyby jsi mel moznost tak si zkus pujcit vahu vzduchu.A nebo na diag a kdyz se to stane tak se musi stihnout prijit na to kde je chyba.

Taky to muze delat potenciometr opet.Pripadne svazek k nemu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak dnes jsem zkusil další drv,pak ještě jiné čerpadlo.....

potenciometr...

a výsledek?pořád stejný...už to asi hodím ze skály....už na to nemám nervy...:D:D

mohl by tohle dělat i ten chip???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...